08:05:21 17.02.2020
 
Stiri

VIDEO // Gorbunțov REACȚIONEAZĂ după declarațiile lui Proca: „După ce nu a reușit să mă OMOARE pe mine, Usatîi îi organizează un asasinat mediatic lui Plahotniuc, ca să scape de acuzații. De ce Plahotniuc ar avea nevoie de mine?”

Anticorupție 03.11.2017 11:28 Vizualizări11569 Autor: Ziarul National
VIDEO // Gorbunțov REACȚIONEAZĂ după declarațiile lui Proca: „După ce nu a reușit să mă OMOARE pe mine, Usatîi îi organizează un asasinat mediatic lui Plahotniuc, ca să scape de acuzații. De ce Plahotniuc ar avea nevoie de mine?”


Bancherul Gherman Gorbunțov a urmărit interviul dat de kilerul Vitalie Proca la postul „Jurnal TV” și spune că nu-l crede pe cel care a vrut să-l omoare. Acesta declară că Vlad Plahotniuc nu are motive să vrea moartea sa, dar liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cel care i-a fost partener de afaceri – da.

Mai mult, într-un interviu dat prin intermediul skype, Gorbunțov este convins că această apariție a lui Proca la „Jurnal TV”, post finanțat de Victor Țopa, a fost sponsorizată de Renato Usatîi.

„Usatîi l-a plătit pe Proca pentru ca acesta să declare că tentativa de asasinat a fost comandată de Vlad Plahotniuc. O mică întrebare: pentru ce are nevoie Plahotniuc de toate acestea? De ce Plahotniuc ar avea nevoie de mine? Interese de afaceri nu sunt. Supărări nu sunt. În afaceri nu ne-am intersectat. De ce ar avea nevoie de mine? Proca este omul care lucrează pentru client, adică lucrează la comandă. Însă, din păcate, acesta nu are acum pistol, de aceea acum el poate doar să spună anumite lucruri pentru bani. Prin acest interviu, totul s-a aranjat în favoarea lui Renato. Proca a început să vorbească, Proca a luat bani ca să nu vorbească despre Renato. Renato, lucrezi foarte neprofesionist, încerci să-i faci pe toți idioți”, a spus Gorbunțov pentru Zeppelin.

Acesta a încercat să-și explice de ce Proca a ieșit cu astfel de declarații. „Este o nouă istorie plătită. Probabil că Proca își iubește mult familia și i s-a fost promis că familia sa va primi bani. Probabil că deja le-au dat bani, altfel acesta n-ar fi vorbit. Din câte știu, killerii mereu lucrează pentru plata în avans”, a subliniat Gorbunțov.

De asemenea, sursa citată a respins și declarațiile precum că i-ar fi promis lui Proca 1 000 000 de lire sterline pentru ca să afle numele comanditarului. Astfel, Gorbunțov l-a sunat pe avocatul său, care chipurile ar fi fost intermediarul acestei tranzacții. Avocatul a catalogat declarații lui Proca la acest subiect ca fiind „prostii”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


I. Dadu 03.11.2017 10:52

Din toată istoria aceasta foarte urâtă, un interes aparte trezeștc faptele; cine i-a organizat condamantului Proca, eliberarea condiționată din închisoare, dacă el avea zeci de încălcări disciplinare în penitenciar și la activ o crimă excepțional de gravă, cine i-a organizat ca el să primească pașaport în condiția când nu avea acest drept fiind sub o pedeapsă cu supendare, cine i-a făcut bulenin fals românesc ca el să poată peleca în Marea Britanie, etc.

Stefan 03.11.2017 13:07

Gorbuntov stie mai bine cine avea motive sa il omore si daca el zice ca l-a comandat Usatii asa si este.

Ilie 03.11.2017 13:12

Iată cine a pus laba pe averea lui Gorbunțov cu 4 ani în urmă, iată cine avea motiv să-l omoare pe bancher, Usatîi http://unimedia.info/stiri/Votul-mixt-PAS-nu-va-participa-la-lucrarile-Comisiei-pentru-delimitarea-circumpscripiilor-uninominale-138748.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.02.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Primul Ciocoi, primu...

10.02.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Candidatul comun al ...

07.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cealdonii moldoveni ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md