05:53:49 24.09.2023
Stiri

VIDEO, FOTO // Asociația A.S.I.C.S. a susținut în calitate de „sponsor de aur” dineul de CARITATE: Gala Speranței al Hospices of Hope Moldova

Actualitate 30.05.2023 16:07 Vizualizări2512 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Asociația A.S.I.C.S. a susținut în calitate de „sponsor de aur” dineul de CARITATE: Gala Speranței al Hospices of Hope Moldova


Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare (A.S.I.C.S.) și-a adus aportul, în calitate de „sponsor de aur”, la dineul de caritate Gala Speranței, organizat de Hospices of Hope Moldova. Evenimentul a avut drept scop colectarea de fonduri pentru servicii de asistență paliativă oamenilor cu boli progresive.

Gala Speranței, organizată de Hospices of Hope Moldova în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii la Chișinău, a reunit politicieni, diplomați, oameni de afaceri și de cultură, dar și mulți alți prieteni ai organizației. Invitaților le-au fost prezentate istorii ale beneficiarilor Hospices of Hope – oameni care, în pofida maladiilor grave, continuă să-și trăiască viața, iar specialiștii organizației de caritate îi ajută să scape de dureri fizice și psihologice.

Directorul executiv al Hospices of Hope Moldova, Veronica Dragnev-Sacara, a subliniat importanța participării mediului de afaceri la evenimente de caritate.

„Partenerii au un rol foarte important în susținerea activității noastre, deoarece oferim servicii de ajutor paliativ gratuit pentru cei care au nevoie și aducem mulțumiri Asociației A.S.I.C.S. pentru că ne-a fost alături până acum”, a menționat Veronica Dragnev-Sacara.

Mesajul directorului organizației a fost susținut și de către Ambasadorul britanic în R. Moldova, Excelența Sa, Steven Fisher.

„Pentru mine este o onoare să fiu aici, alături de oameni atât de generoși. Partenerii „de aur” sunt printre cei mai importanți parteneri ai Hospices of Hope Moldova”, a subliniat diplomatul.

În mesajul său adresat organizatorilor Galei Speranței, dar și invitaților, președintele de onoare al A.S.I.C.S., Plamen Milanov, a remarcat că numărul mare al invitaților confirmă că societatea este gata să susțină misiunea nobilă a Hospices of Hope.

„Acest eveniment a fost organizat la cel mai înalt nivel. Am remarcat o interacțiune foarte bună dintre diplomați și mediul de afaceri. Consider că efectul responsabilității sociale, implicarea în acțiuni caritabile este cea mai bună metodă pentru o companie pentru a fi remarcată de către consumatori”, consideră Plamen Milanov.

În cadrul Galei Speranței, a fost organizată licitația de caritate pentru colectarea de fonduri necesare activității Hospices of Hope. Contribuția A.S.I.C.S. pentru asigurarea activității „Centrului Speranței” a fost de 9 500 de euro.

La „Centrul Speranței”, deschis de Hospices of Hope Moldova la Chișinău pacienții beneficiază de consiliere din partea unui medic și a unei asistente medicale, a unui asistent social, precum și de consilierea psihologului și de ajutor din partea unui fizioterapeut.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md