15:11:15 23.02.2024
Stiri

FOTO // Dodon își face campanie într-un PARC din Chișinău renovat cu bani oferiți de România. Socialistul nu a pomenit nimic de cele peste 18 MILIOANE de lei alocate de București și i-a atribuit „reușita” lui Ion Ceban plecat „la Piter”

Actualitate 04.06.2021 11:22 Vizualizări7441 Autor: Ziarul National
FOTO // Dodon își face campanie într-un PARC din Chișinău renovat cu bani oferiți de România. Socialistul nu a pomenit nimic de cele peste 18 MILIOANE de lei alocate de București și i-a atribuit „reușita” lui Ion Ceban plecat „la Piter” Captură


Socialistului Igor Dodon îi place cum a fost amenajat Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, însă s-a ferit să spună că acest proiect a fost realizat cu bani donați de către Primăria Sectorului 6 din București, România, care a alocat peste 18 milioane de lei. Mai mult, Dodon a afirmat că meritul pentru amenajarea parcului i-ar aparține primarului Ion Ceban, care astăzi se află „la Piter”.

„Eu am ales să fac această emisiune în Parcul „Alunelul” din municipiul Chișinău. Este un parc reconstruit de primarul pe care l-am susținut noi, Ion Ceban. Apropo, el este acum la forul economic de la Sankt Petersburg unde trebuia să merg și eu. Îi urez succes la Piter, să vină cu rezultate frumoase și mă bucur că orașul Chișinău devine tot mai frumos și tot mai amenajat.

Citește și: GALERIE FOTO // Parcul „Alunelul” de la Buiucani, INAUGURAT după ce a fost renovat cu 850 de mii de euro oferite de către autoritățile de la București

Iată ce înseamnă echipă de profesioniști, gospodari și cu spirit de echipă. Se pot de făcut multe lucruri împreună. Ion, succes la Piter! Bravo pentru ce faci în Chișinău și cu Doamne ajută!”, a spus Dodon astăzi, în cadrul unei intervenții pe Facebook.

De menționat că Primăria sectorului 6 din București a suportat aproape 80 la sută din costuri, iar la un moment dat unii consilieri locali din Chișinău au propus ca parcul să poate numele „Parcul București”. Consilierii socialiști nu au fost de acord cu această propunere. Primăria Chișinău a venit cu o contribuție de 300 de mii de euro sau 6,4 milioane de lei.

Grădina Publică „Alunelul” din sectorul Buiucani al Chișinăului a fost inaugurată după reconstrucție pe 15 aprilie curent. La eveniment au participat oficiali de la Chișinău și București, inclusiv din Guvernul României.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md