01:25:15 25.10.2021
Stiri

VIDEO // Directorul PROIMOBIL explică factorii care au influențat creșterea prețurilor pe piața imobiliară și ce ar trebui să facă autoritățile pentru a facilita creșterea tranzacțiilor în domeniu

Actualitate 22.09.2021 17:15 Vizualizări2304 Autor: Ziarul National
VIDEO // Directorul PROIMOBIL explică factorii care au influențat creșterea prețurilor pe piața imobiliară și ce ar trebui să facă autoritățile pentru a facilita creșterea tranzacțiilor în domeniu


Piața imobiliară din Republica Moldova cunoaște în prezent o creștere a prețurilor. Directorul companiei PROIMOBIL, Vlad Musteață, a făcut o analiză și ne-a comunicat că factorul primordial al acestui impas economic este lipsa ofertelor pe piață, generată de creșterea prețurilor la materialele de construcție.

Pentru a facilita creșterea tranzacțiilor și pentru a înregistra o stagnare în contextul prețurilor pe piața imobiliară, autoritățile ar trebui să întreprindă unele măsuri, spune Vlad Musteață.

Potrivit sursei citate, în ultimul timp populația R. Moldova apelează tot mai frecvent la credite imobiliare și ipotecă, pentru a-și înlocui apartamentul vechi cu unul nou.

Republica Moldova reprezintă un punct de interes pentru investitorii străini, acest subiect a fost discutat și în cadrul primului eveniment internațional dedicat sectorului imobiliar – „Moldova Real Estate Forum 2021, a adăugat sursa citată.

După mai multe schimbări, în Republica Moldova există o tendință de trecere la o economie transparentă, iar acest lucru va spori previzibilitatea investițiilor, precum și volumul acestora.

Republica Moldova atrage tot mai multe investiții străine, iar oamenii de afaceri locali susțin și fac tot posibilul pentru a menține o economie prosperă, a conchis directorul PROIMOBIL.

Mai multe detalii în video:

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

didi 22.09.2021 17:38

aiureli. cresterea preturilor e artificala, agentii proimobil pur si simplu, umfla preturile. astfel, ceilalti vad ca pentru un apratament de 2 camere se cer 60 de mii de euro si cer si ei. de aici vine cresterea.

v. pădureanu 22.09.2021 17:43

Economie prosperă într-un stat de k.kt??? E o combinație nemaiîntâlnită!!! Cred că a încurcat ceva persoana... Dacă ar ști cum se obține și cât ”costă”un Certificat de urbanism, o autorizație de construcție, conexiunile la utilități, lipsa PUZ-urilor nu ar mai veni cu aiureli.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Criza de logică și c...

18.10.2021 09:10 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Natalia Gavril...

15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md