16:20:28 18.05.2022
Stiri

VIDEO // Compania „Avia Invest”, SPRIJIN pentru „copiii soare” de la conacul din Bușăuca, raionul Rezina: „Am hotărât să aducem o rază de soare în sufletele copiilor”

Actualitate 17.01.2022 14:46 Vizualizări5410 Autor: Ziarul National
VIDEO // Compania „Avia Invest”, SPRIJIN pentru „copiii soare” de la conacul din Bușăuca, raionul Rezina: „Am hotărât să aducem o rază de soare în sufletele copiilor”


Marcată de povestea copiilor soare de la conacul din Bușăuca, raionul Rezina, compania „Avia Invest” a decis să vină în ajutorul lor și să le ofere mai multă lumina și căldură în ajun de sărbători. Gestionarul Aeroportului Internațional Chișinău a venit cu inițiativa de a schimba rețeau electrică a conacului, care este veche și defectată.

Administratoarea Fundaţiei „Plaiul Soarelui”, Aurica Antonova, a declarat că este profund recunoscătoare că vor beneficia de acest ajutor, mai ales că foarte des apar probleme cu sistemul de electricitate și stau cu toții fără lumina zile în șir. Mai mult decăt atât, administratoare fundației a menționat că tinerii sunt cei care se vor bucura cel mai mult de acest lucru și acum vor avea motive în plus să zâmbească.

Deja a devenit o tradiție ca de sărbători, compania Avia Invest să surprindă oamenii în cel mai frumos mod. Arcadie Ciochina, prim-vicedirectorul companiei Avia Invest a declarat:

„Am hotărât să aducem o rază de soare în sufletele oamenilor și a copiilor în special. Deja de câțiva ani, ne-am sporit cu tradițiile de suport prin campanii sociale pentru copiii și familiile social vulnerabile, care într-adevăr au nevoie de un ajutor material”.

Pe langă cheltuielile ce țin de reparația sistemului de electricitate, de sărbători reprezentanții „Avia Invest” au oferit celor din Conacul din Bușăuca produse alimentare, dulciuri și alte cadouri, îndemnându-i și pe alții să ofere o mână de ajutor.

În fiecare an, „Avia Invest” susține familiile sărace și casele de copii. Anterior, de ajutor au beneficiat Casa de Copii de Tip Familial din Basarabeasca și o mamă solitară cu patru fetițe, dintre care una bolnavă de cancer.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md