04:18:42 31.05.2023
Stiri

VIDEO // Comandanții ruși fac un adevărat MĂCEL în rândul armatei ruse. Soldații răniți, tineri cu vârste de 18, 19 sau 20 de ani, UCIȘI fără milă. Armata rusă nu-și recuperează răniții și morții, lăsând în urma lor mormane de cadavre

Actualitate 19.05.2022 09:59 Vizualizări12920 Autor: Ziarul National
VIDEO // Comandanții ruși fac un adevărat MĂCEL în rândul armatei ruse. Soldații răniți, tineri cu vârste de 18, 19 sau 20 de ani, UCIȘI fără milă. Armata rusă nu-și recuperează răniții și morții, lăsând în urma lor mormane de cadavre


Mărturii terifiante de pe front, despre atrocitățile comise de armata rusă. Au apărut detalii cutremurătoare despre faptele de cruzime extremă ale comandanților ruși. Noi informații despre barbarismele armatei ruse vin chiar din rândul soldaților. Mai mulți tineri militari ruși au povestit din ororile războiului după ce au fost luați prizonieri. Șefii Armatei ruse își ucid fără milă soldații dacă sunt răniți, povestesc tinerii luați prizonieri de forțele ucrainene.

Comandanții ruși fac un adevărat măcel în rândul armatei ruse, potrivit relatărilor soldaților capturați de ucraineni. Un locotenent-colonel este acuzat că ar fi împușcat personal mai mulți militari răniți pe câmpul de luptă. Acuzațiile vin din partea soldaților ruși aflați în custodia armatei ucrainene. Relatările sunt confirmate de serviciile de informații ucrainene. Ucraina a acuzat Rusia că nu își recuperează răniții și morții, lăsând în urma lor mormane de cadavre.

Comandanții îi ucid pe soldații răniți în loc să-i salveze de pe front, dezvăluie mai mulți soldați ruși, notează DailyMail.

Mai mulți soldați ruși luați prizonieri au povestit cum un comandant a întrebat un soldat dacă mai poate merge după ce fusese rănit, iar când bărbatul a răspuns că nu poate, ofițerul l-a ucis pe loc. Relatarea înfiorătoare a fost făcută de cinci tineri ofițeri de informații ai armatei ruse, capturați de ucraineni, potrivit DailyMail.

Un soldat povestește cum comandanții își „terminaseră răniții”.

Întrebat de jurnaliști cum s-a întâmplat, de ce sunt uciși de proprii comandanți, soldatul rus a spus că „tot așa... un soldat rănit este la pământ, iar comandantul unui batalion îl împușcă mortal cu arma. Era un tânăr, era rănit. Era la pământ. A fost întrebat dacă poate merge și a fost împușcat”.


Ceilalți ofițeri ruși de informații au confirmat, dezvăluind noi detalii. „Cel mai important lucru - acesta nu a fost un singur caz. Locotenent-colonelul se plimba... A împușcat patru sau cinci așa. Toți erau tineri”, au spus ei.

„Ar fi putut fi salvați, ajutați, scoși de acolo. Pur și simplu i-a împușcat uciși”, a adăugat un alt soldat rus prizonier.
Înregistrarea cu soldații ruși luați prizonieri a fost difuzată chiar după acuzațiile Ucrainei că armata rusă lasă în urma sa cadavrele soldaților săi, fără să le repatrieze. Unele cadavre sunt încărcate în saci de cadavre albe în vagoane de tren frigorifice. Un tren plin cu cadavre ale militarilor ruși morți în Ucraina a fost descoperit lăsat în urmă de trupele ruse după retragerea din regiunea Kievului.

De asemenea, deși Rusia anunță pierderi în rândul trupelor sale de numai 1.300 de morți, Ucraina susține că pierderile ar fi 20 de ori mai mari, peste 26.000 de soldați ruși fiind uciși de la începutul războiului lui Putin.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md