12:07:53 05.02.2023
Stiri

VIDEO // Campania „Susținem pentru că ne pasă”, inițiată de A.S.I.C.S., a ajuns în raionul Taraclia. Circa 400 de persoane nevoieșe din Tvardița au primit cutii cu produse ALIMENTARE de primă necesitate

Actualitate 28.11.2022 09:40 Vizualizări2391 Autor: Ziarul National
VIDEO // Campania „Susținem pentru că ne pasă”, inițiată de A.S.I.C.S., a ajuns în raionul Taraclia. Circa 400 de persoane nevoieșe din Tvardița au primit cutii cu produse ALIMENTARE de primă necesitate


Campania „Susținem pentru că ne pasă”, inițiată de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), a ajuns în raionul Taraclia. Asociația și-a propus să-i bucure acum, în prag de iarnă, pe 380 de oameni nevoiași din Tvardița. Pentru aceștia s-au pregătit cutii cu produse alimentare de primă necesitate. Beneficiarii spun că un mic ajutor e binevenit întotdeauna, deoarece banii pe care-i au ajung numai pentru facturi.

În cutiile pregătite de membrii Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului localnicii din Tvardița au găsit multe produse alimentare de strictă necesitate.

Cei mai mulți beneficiari ai campaniei sunt vârstnicii, ale căror pensii abia de le ajung să-și cumpere medicamente sau să plătească facturile.

Aceste cutii cu daruri îi vor bucura nespus pe cei care o duc greu, spune primarul orașului Tvardița, Gheorghi Popov.

„Le mulțumim celor de la A.S.I.C.S., care a venit cu această inițiativă. Aproximativ 400 de locuitori ai Tvardiței vor primi aceste cadouri modeste, dar foarte necesare”, a punctat Popov.

Președintele A.S.I.C.S., Gheorghi Barbarov, a declarat că asociația își propune să ajungă la cât mai mulți oameni nevoieași, pentru ca aceștia să treacă mai ușor de aceste timpuri grele.

„Pentru fiecare familie avem câte o cutie cu producte alimentare. Sperăm că ceea ce facem noi îi va ajuta pe oameni să treacă mai ușor peste această perioadă grea”, a subliniat Barbarov.

Campania „Susținem pentru că ne pasă” se va desfășura până la sfârșitul lunii martie 2023. Bugetul estimat al campaniei este de cel puțin trei milioane de lei. Până acum, de ajutor au beneficiat aproape zece mii de oameni din diferite localități.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.02.2023 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fiindcă Putin se tem...

01.02.2023 09:13 Cazimir Țino Cazimir Țino // Republica Moldova înt...

30.01.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Strategia reintegrării

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md