16:38:57 04.08.2020
 
Stiri

Veste bună pentru cei care sunt în căutarea unei locuințe! DOUĂ programe imobiliare, ușor de accesat, au fost lansate în mai puțin de o săptămână

Actualitate 25.06.2020 08:13 Vizualizări2875 Autor: Ziarul National
Veste bună pentru cei care sunt în căutarea unei locuințe! DOUĂ programe imobiliare, ușor de accesat, au fost lansate în mai puțin de o săptămână Facebook / IMSP Spitalul Clinic Republican “Timofe


Este vorba despre „Prima Casă” - unde a fost micșorată rata dobânzii, dar și un nou program lansat de compania imobiliară Proimobil.md - „Casă pentru medici” - care este dedicat în exclusivitate angajaților din sistemul medical.

Așadar, începând cu 1 iulie, cei care vor decide să-și achiziționeze o locuință prin intermediul programului de stat „Prima casă”, vor beneficia de o scădere cu 1.75 puncte procentuale a ratei dobânzii la creditele imobiliare. Anunțul a fost făcut ca urmare a micşorării de la 5,75% până la 4,00% a ratei de referință pentru programul guvernamental „Prima casă” publicată de către BNM (calculată ca rata medie ponderată a dobânzilor la depozitele noi atrase în valuta națională cu termenul de la 6 la 12 luni).

De asemenea, de Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, Proimobil.md a lansat un program special pentru toți angajații din sistemul medical, intitulat sugestiv - „Casă pentru medici”. În acest mod, compania imobiliară își exprimă respectul, admirația și recunoștința față de soldații în alb de pe câmpul de luptă COVID-19!

„Medicii sunt un univers aparte! Sunt primii care ne țin în palme când venim pe lume, se îngrijesc de sănătatea noastră pe tot parcursul anilor de trai și depun eforturi cosmice să ne prelungească VIAȚA atunci când ea atârnă de un fir de ață! Poate că una din lecțiile oferite de COVID - 19 este aceea de a înțelege adevărata valoare a doctorilor, de a-i aprecia mai mult decât am făcut-o până acum”, se arată într-un comunicat de presă.Potrivit companiei, toți lucrătorii medicali vor beneficia de o reducere de 500 de euro la procurarea unei locuințe.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

27.07.2020 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Duelul Tănase-Boțan:...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md