15:24:20 24.05.2019
 
Stiri

Un politician din opoziție este convins că Năstase poate face o ALIANȚĂ postelectorală cu partidul lui Dodon: „Nu vom pune niciodată batista pe țambal de dragul lui Năstase sau Țopa”

Politică 09.10.2018 09:40 Vizualizări1672 Autor: Ziarul National
Un politician din opoziție este convins că Năstase poate face o ALIANȚĂ postelectorală cu partidul lui Dodon: „Nu vom pune niciodată batista pe țambal de dragul lui Năstase sau Țopa”

Preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, susține că Andrei Năstase poate să facă o alianță cu Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) după alegerile parlamentare din februarie curent.

Acesta a sugerat că oamenii de afaceri din spatele liderului Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” pot să se înțeleagă cu oricine, pentru ca să-și rezolve problemele. Totodată, Șalaru e fost deranjat de îndemnurile lui Năstase, precum că unioniștii ar trebui să pună batista pe țambal și să nu mai „urle” pentru Unire.

„Unioniștii nu vor pune niciodată batista pe țambal de dragul lui Năstase, nici de dragul lui Țopa. Năstase, nu este cel mai indicat personaj care să vorbească despre cei care sau nu fac ceva pentru Unire. El chiar nu a făcut nimic pentru unire. Analizând ultimele declaraţii, am văzut că pe parcurs a făcut declaraţii doar anti-unire şi anti-româneşti, nu exclud faptul că intrând în Parlament, PPDA va face o alianţă cu PSRM ca să pună capăt la anumite probleme. Sunt categoric ferm că Năstase poate face anumite compromisuri şi poate face alianţă cu Dodon”, a afirmat Anatol Şalaru la „Adevărul Live Moldova”.

De asemenea, Șalaru nu exclude nici faptul că Partidul Democrat, condus de Vlad Plahotniuc, ar putea face o alianţă cu PSRM. „Între ei nu există nicio diferenţă. Ei sunt la fel de toxici amândoi. Plahotniuc este un oligarh care vrea să rămână la guvernare, iar Năstase vrea să-l aducă pe alt oligarh la guvernare. R. Moldova nu are viitor cu asemenea politicieni”, a mai spus fostul ministru al Apărării.

Amintim că reprezentanții PPDA au exclus anterior orice colaborare cu PSRM sau PD în viitorul Parlament.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Vasile 09.10.2018 09:52

comentariu lui A. Șalaru cu nimic nu-i încurcă lui Plahotniuc, dar ar putea să-l încurce pe A. Năstase. Dar A. Șalaru mai întâi ar trebui să răspundă la întrebarea; De ce l-a abadonat T. Băsescu, ori a gicit ceva la ”liderul” PUN-lui?

Alexei 09.10.2018 11:39

Ce parcă ar fi prima dată cînd ar face acest lucru, parcă sa mai pupat cu Dodon și Usatîi în gingii în PMAN, dorea chiar să pună batista pe țambalul UE cu ăștia 2, de ce nu ar mai face-o ?

Mihai 09.10.2018 13:27

Salaru poate fi numit doar politician din opozitia de buzunar a lui Plohis! Pe cine mai intereseaza "opiniile sale"?

Vadim 09.10.2018 15:57

Faptul că Năstase este un oportunist deja am văzut în repetate rînduri, chiar și în modul în care a forțat-o pe Maia să îl susțină la alegeri, de aceea de la acest individ te poți aștepta la orice.

Mihai Radu 31.01.2019 17:56

Râde hîrb de oală spartă. Or,prin comentariile sale acide şi dezaxate, acest târgoveţ politic, zis şi A. Şalaru, îşi divulgă intenţiile meschine, că e în stare de orişice, chear să încheie alianţă şi cu diavolul, doar să mai guste din fructul raiului parlamentar.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2019 12:20 Ziarul National Victor Chirilă // Poate un popor să-ș...

24.05.2019 09:19 Nicolae Negru Alianța ACUM-ACUM, un joc steril care...

20.05.2019 09:18 Nicolae Negru Degeaba ne numim unioniști…

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce alianță de guvernare credeți că va fi mai benefică pentru R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md