12:48:52 25.09.2023
Stiri

Un bărbat de 40 de ani, reținut joi pentru trafic de droguri, a DECEDAT noaptea în izolatorul de detenție. Reținutul se afla la evidența medicului narcolog

Actualitate 23.09.2022 14:14 Vizualizări1002 Autor: Ziarul National


Un bărbat de 40 de ani, reținut joi pentru trafic de droguri, a DECEDAT noaptea în izolatorul de detenție. Reținutul se afla la evidența medicului narcolog

Un bărbat de 40 de ani, reținut joi, 22 septembrie, într-un dosar de trafic de droguri, a decedat în această dimineață în izolatorul de detenție provizorie. Administrația izolatorului a alertat Serviciul de Urgență 112, dar medicii sosiți la fața locului au constatat decesul în jurul orei 4.30 dimineața.

Potrivit Poliției, bărbatul reținut pentru trafic de heroină în valoare de circa 300 000 de lei era singur în celulă. Gardienii au observat pe camerele de supraveghere video că ceva nu e în regulă cu deținutul și au intrat în celulă. Imediat a fost chemat asistentul medical, care a solicitat intervenția urgentă a ambulanței. Pentru că ambulanța nu sosise după cinci minute, gardienii au mai efectuat un apel la Serviciul de Urgență 112.

La sosire, medicii au constatat decesul bărbatului. Medicul legist urmează să prezinte concluziile privind cauzele decesului persoanei din izolator.

Potrivit angajaților izolatorului de detenție preventivă, bărbatul a beneficiat de alimentație și de plimbare la aer liber. Totodată, aceștia au comunicat și faptul că bărbatul avea o stare fizică și psihică caracteristică întreruperii consumului de droguri, acesta fiind la evidența medicului narcolog, urmare a consumului de droguri.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal de către Procuratura municipiului Chișinău. După ce se va expune medicul legist, anchetatorii vor audia martorii, rudele victimelor și alte persoane.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md