14:46:32 04.06.2023
Stiri

Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară. Cum a vrut artista să rămână în aminterea fanilor: „Am luptat atât de mult”

Actualitate 25.05.2023 13:59 Vizualizări945 Autor: Ziarul National
Ultimul interviu al Tinei Turner înainte să moară. Cum a vrut artista să rămână în aminterea fanilor: „Am luptat atât de mult”


Cântăreața legendară din spatele hiturilor „The Best” și „Proud Mary” a discutat despre cele mai mari temeri ale ei și despre cum a vrut să fie amintită în cadrul ultimului ei interviu pentru pulicaţia The Guardian. Cântăreața a murit miercuri în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția, la 83 de ani.

Tina Turner a împărtășit felul în care vrea să fie amintită în ultimul ei interviu, lansat cu doar o lună înainte de moartea ei: „Tina Turner, „Regina Rock’n’Roll”, a murit în pace la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model”, a anunțat reprezentantul ei pe reţelele sociale.

Omagiile altor legende muzicale, printre care Diana Ross și Mick Jagger, au apărut rapid pe internet. „Sunt atât de întristat de moartea minunatei mele prietene, Tina Turner. Ea a fost cu adevărat o interpretă și o cântăreață extrem de talentată. Inspira oamenii, era caldă, amuzantă și generoasă. M-a ajutat atât de mult când eram tânăr și nu o voi uita niciodată”, a scris Mick Jagger.

În urmă cu doar 6 săptămâni, Tina a participat la ultimul ei interviu cu The Guardian, ca parte a rubricii de întrebări a ziarului. Acolo, cântăreața a dat răspunsuri emoționante la o întrebare despre cea mai mare frică a ei, spunând: „Nu vreau să dau niciodată înapoi. Am luptat atât de mult în viața mea, încât trebuie să merg înainte.”

Solicitată să numească o trăsătură pe care o compătimea la alți oameni, artista a răspuns: „De prea multe ori am avut oameni care încercau să ia decizii pentru mine. Presupunerea că am nevoie de asta a fost o mare greșeală!”.

În interviu a dezvăluit și detalii despre încrederea ei nesfârșită. Întrebată ce nu i-a plăcut la aspectul ei, ea a răspuns: „Nimic. Femeile sunt forțate să se privească mult prea atent și să critice aspectul lor. Bărbații, nu.”

Cu toate acestea, cel mai emoționant comentariu al ei a venit când a fost întrebat cum ar dori să fie amintită. „Ca regina Rock’n’Roll”, a răspuns Turner. „Ca o femeie care le-a arătat altor femei că este în regulă să lupți pentru succes după propriile reguli.”

Turner a făcut, de asemenea, o referire la Jagger în interviul The Guardian, când i s-a cerut să-și numească celebrităţi pe care le-a plăcut: „Întotdeauna l-am iubit pe Mick Jagger. „Mi-a plăcut când am fost în turneu cu The Rolling Stones”, a spus ea.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md