15:37:06 17.10.2021
Stiri

Stoianoglo vrea să facă PACE cu Maia Sandu, dar promite să RIPOSTEZE „cu probe” dacă va fi ATACAT în continuare: „Vom răspunde cu aceeași monedă și, să mă credeți, avem cu ce riposta…”

Actualitate 03.09.2021 20:17 Vizualizări17145 Autor: Ziarul National
Stoianoglo vrea să facă PACE cu Maia Sandu, dar promite să RIPOSTEZE „cu probe” dacă va fi ATACAT în continuare: „Vom răspunde cu aceeași monedă și, să mă credeți, avem cu ce riposta…”


Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, consideră că dânsul și președintele Maia Sandu urmăresc aceleași scopuri și putea să iasă un tandem foarte bun pentru a stopa schemele de corupție și de a asigura supremația legii în R. Moldova. Totuși, Stoianoglo e deranjat de maniera în care acționează Maia Sandu. Astfel, în cazul în care atacurile la adresa sa vor continua, atunci Stoianoglo promite să răspundă cu „aceeași monedă”.

„Declarația cu privire la statul capturat a fost o ficțiune... Oamenii care au venit astăzi la putere vor să instituie același model de conducere. După adoptarea acelei declarații în 2019, la nivel de Parlament, nici la nivel de Guvern nu au avut loc niciun fel de acțiuni concrete”, a declarat astăzi Stoianoglo, în cadrul unui interviu transmis online.

Întrebat dacă sunt șanse să avem în persoana Maiei Sandu un al doilea Plahotniuc, dar mai flexibil, Stoianoglo s-a abținut să dea o apreciere: „Nu vreau să compar. Eu consider că, în actualele circumstanțe, sistemul de justiție și alte instituții de stat, vorbesc de Curtea Constituțională, vor asigura supremația legii și respectarea drepturilor cetățenilor și instituțiilor de stat”.

Stoianoglo a mai declarat că este împotriva confruntărilor și vrea să conlucreze cu actuala guvernare.

„Eu sunt împotriva confruntărilor. Eu înțeleg că orice confruntare este o cale spre nicăieri. Astfel, eu tot timpul caut soluții pentru rezolvarea și soluționarea problemelor apărute. Caut colaborare. Eu cred că, totuși, în această situație dificilă, vom găsi căi de a colabora. Dacă voi fi atacat și mai departe, va fi atacată instituția pe care o conduc, atunci noi vom răspunde cu aceeași monedă. Vă rog să mă credeți că avem cu ce riposta în limitele legii și cu demonstrarea unor probe concrete”, a conchis Stoianoglo.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Furtuna 03.09.2021 23:04

Demult trebuia sa se raspunda "cu aceeasi moneda" distrugatorilor adevarati de valori democratice din Moldova.Unde ati fost justitie in(dependenta)?

Gheorghe 03.09.2021 23:56

Stoianoglo da dovada că din prost, el devine și mai prost. Pentru că n-am văzut alt procuror general că sa șantajeze politicieni de vârf cu atâta prostie.

V. Marian 04.09.2021 00:19

Dacă Stoianoglo are probe că cineva din politicieni se face vinovat de comiterea unor ilegalități, dar nu se autosesizează și nu investighează cazul, devine și el infractor. Dar dacă el le păstrează în calitate de sperietoare pentru ai determina pe politicieni ca să tacă, chiar că e agramat până la debilism.

Art-echip 04.09.2021 23:38

Pe scena politică moldovenească a mai apărut un aventurier cu probe (cu ași în mânecă) împotriva guvernării care e de câteva zile sau luni, și care amenință cu acește probe. Într-un cuvânt, dă-i prostului putere...

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md