08:54:03 08.12.2021
Stiri

Președintele SUA, Joe Biden, a pomenit de R. Moldova în DISCURSUL său de la tribuna principală a ONU: „Lumea democratică trăiește în moldovenii mândri, care au reuşit o victorie răsunătoare pentru forţele democraţiei”

Actualitate 21.09.2021 18:45 Vizualizări4001 Autor: Ziarul National
Președintele SUA, Joe Biden, a pomenit de R. Moldova în DISCURSUL său de la tribuna principală a ONU: „Lumea democratică trăiește în moldovenii mândri, care au reuşit o victorie răsunătoare pentru forţele democraţiei”


Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a pomenit astăzi de R. Moldova, în discursul său rostit de la tribuna principală a Organizației Națiunilor Unite.

Biden a apreciat faptul că moldovenii au oferit forțelor democratice un mandat puterni de a lupta împotriva corupției.

„Adevărul este că lumea democratică e peste tot. Trăiește în activiștii contra corupției, în apărătorii drepturilor omului, în jurnaliști, în protestatarii pașnici și sunt în prima linie în: Belarus, Cuba, Venezuela. Trăiește în femeile brave din Sudan, care au fost supuse presiunilor, dar care continuă să muncească în fiecare zi ca să apere drepturile democratice. Tăriește în mândria moldovenilor, care au reușit să ofere victorie forțelor democratice, cu un mandat care să lupte contra corupției și ca să contruiască o economie mai incluzivă”, a spus cel mai puternic lider politic de pe planetă.

Președintele Maia Sandu i-a mulțumit lui Joe Biden pentru aprecierile la adresa R. Moldova.

„Realizările noastre se văd și la New York. Mulțumim domnului Joe Biden, președintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetățenilor noștri de a lupta pentru democrație, a combate corupția și a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului domniei sale de la tribuna ONU”, a precizat Maia Sandu, aflată zilele aceastea la New York, unde va susține un discurs în cadrul celei de-a 76-a sesiuni a Adunări Generale a ONU.Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Veteran-Echip 21.09.2021 21:13

Este un fapt remarcabil și semnificativ pentru că și J. Baiden Dar, esta vorbit despre lupta cu corupția. Este interesant cum va reacționa agentul Kremlinului - Stoianoglo, care are ЗАДАНИЯ de a provoca haos în Republica Moldova și de a discredita actuala guvernare?

ion 22.09.2021 09:48

Ăsta e atât de senil încât nu cunoaște că basarabenii sunt ROMÂNI și că mândria e cel mai mare pâcat de la Dumnezeu!!! Ce mândrie??? Că a ajuns prostocrația la putere??? Oamenii au votat de scârbă pentru pas și împotriva lui dodon , primii arogându-și meritele și ”pornind vremuri bune”

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un pas inedit, corec...

03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Considerați judicioase acțiunile CEC și ale justiției în cazul alegerilor locale noi de la Bălți: excluderea din cursă a candidatului Partidului „Șor”, Marina Tauber, și organizarea turului doi de scrutin pe 19 decembrie cu următorii doi candidați?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md