22:55:21 01.12.2020
 
Stiri

Organizația Chișinău a Partidului „Pro Moldova” a DECIS pe cine va sprijini la PREZIDENȚIALE: „Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon”

Actualitate 27.10.2020 14:17 Vizualizări1634 Autor: Ziarul National
Organizația Chișinău a Partidului „Pro Moldova” a DECIS pe cine va sprijini la PREZIDENȚIALE: „Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon”


Organizația din municipiul Chișinău a Partidului „Pro Moldova”, în frunte cu deputatul Vladimir Cebotari, a decis s-o sprijine pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale de duminică, 1 noiembrie.

Potrivit lui Cebotari, actuala guvernare nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis în case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile, dar i-a obligat să achite impozite, credite și chirii.

„Duminică, 1 noiembrie 2020, trebuie să ieșim la vot, să alegem președintele R. Moldova și, totodată, să decidem soarta țării. Țara și oamenii sunt absorbiți în sărăcie totală, datorii, în corupție. Oamenii pleacă masiv din țară, nu își mai leagă viitorul de R. Moldova. Țara și oamenii au nevoie de schimbare, iar schimbarea începe de la schimbarea guvernării. Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon”, a anunțat Vlad Cebotari pe Facebook.

Acesta a precizat că Maia Sandu va scoate R. Moldova din izolarea internațională „în care a băgat-o Igor Dodon”.

„Ieri am petrecut consultații cu colegii din organizația municipiului Chișinău a Partidului „Pro Moldova”. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de președinte al R. Moldova pe Maia Sandu. Funcția de președinte este una simbolică, de administrare a afacerilor externe, dar și de numire în funcție a persoanelor care înfăptuiesc justiția. Suntem convinși că Maia Sandu va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că Maia Sandu nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte. Să arătăm lumii întregi că nouă ne pasă și că vrem să construim o altfel de țară, mai bună”, a adăugat Vlad Cebotari.

De menționat că alți deputați de la „Pro Moldova” au anunțat anterior că o vor sprijini pe Violeta Ivanov, candidata Partidului „Șor”, în alegerile prezidențiale. De asemenea, patru deputați, Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Grigore Repesciuc și Eleonora Graur, au anunțat zilele trecute că părăsesc grupul parlamentar „Pro Moldova” și vor fi „neafiliați” în Parlament.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tanasa 27.10.2020 17:48

Медвежия услуга. В 2016 плахиш тоже поддержал маю

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md