11:57:24 04.07.2022
Stiri

Organele de drept din R. Moldova sunt îndemnate să-i pună la punct pe AGENȚII de influență ai lui PUTIN din R. Moldova: „Megafonul Moscovei Dodon a fost ACTIVAT din nou… Ar trebui de curățat spațiul public de TRĂDĂTORI”

Actualitate 21.03.2022 11:47 Vizualizări12090 Autor: Ziarul National
Organele de drept din R. Moldova sunt îndemnate să-i pună la punct pe AGENȚII de influență ai lui PUTIN din R. Moldova: „Megafonul Moscovei Dodon a fost ACTIVAT din nou… Ar trebui de curățat spațiul public de TRĂDĂTORI” Captură


Procuratura Generală este îndemnată să ia măsuri în privința agenților de influență a Kremlinului în R. Moldova, deoarece încearcă să tensioneze situația din republică. Primul vizat ar trebui să fie fostul președinte Igor Dodon, care „sperie” moldovenii cu scumpiri.

„Dodon a fost din nou activat. Deja ne sperie că din luna mai va fi mai scumpă electricitatea. Oare de unde știe Igor Dodon că va fi mai scumpă electricitatea produsă la Cuciurgan? Ca să înțelegeți, Cuciurganul produce energie electrică din gazul pe care îl ia practic gratuit. Tot ce e peste costuri de procesare este profit pentru ei. De ar avea cine cumpăra... Și iată Dodon știe deja că „cresc prețurile”. Megafonul Moscovei vine cu „namiok” (apropouri n.r.) că ăștia și-ar dori reluarea bătăii de joc numită „negocieri”. Doar că deja și pe gaz, și pe energie electrică. Care ar trebui să fie în aceste circumstanțe reacția autorităților moldovenești? Nu cred că acum pot spune care ar fi cel mai corect comportament”, a menționat activistul civic Valeriu Pașa.

Citește și: Mesagerul Kremlinului în R. Moldova, AMENINȚĂRI DIRECTE la adresa actualei guvernări: „Partenerii noștri din Est sunt atenți la fiecare mișcare NEPRIETENOASĂ. Și nu doar acordă atenție, ci și reacționează rapid...”

Potrivit lui, R. Moldova ar fi plină de agenți de influență a Federației Ruse, iar pentru ca lucrurile să nu ia o turnură neplăcută, e nevoie de intervenția procuraturii.

„Spațiul public e plin de agenți de influență și cam ar trebui de curățat de trădători. Și nu vorbesc despre represalii discreționare, dar despre acțiuni legale, transparente, previzibile. Doar că de unde? Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale imită munca asiduă. Dosarele pentru instigare la ură și propaganda războiului sunt refuzate pe un cap de procurori. Dosarele de corupție pe numele lui Dodon se mișcă cu viteza melcului, iar ofițerii Centrului Național Anticorupție scriu elucubrații de zeci de pagini pentru a refuza investigarea ilegalităților în proporții astronomice săvârșite de echipa de corupți ai lui Ceban. Agenții de influență ai lui Putin sunt sub protecția grijulie a „justiției” moldovenești”, a concluzionat Pașa.

Menționăm că, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului în Ucraina, Dodon are grijă să apere poziția Moscovei și să le arate din deget autorităților de la Chișinău să nu se alinieze sancțiunilor oocidentale împotriva rușilor.

„Majorarea din luna aprilie a tarifului la energia electrică nu este ultima. De la 1 mai va fi o nouă creștere. De asemenea, vedem care este situația cu gazele naturale – în luna aprilie, R. Moldova le va achiziționa la un preț cu mult mai mare decât acum. În această situație, există doar două opțiuni. De negociat cu Rusia, ceea ce va avea un efect benefic asupra prețului atât la gazele naturale, cât și la energia electrică; să fie compensată majorarea tarifelor pentru populație și agenții economici din rezervele interne sau ajutorul „oaspeților” străini care, în ultimul timp, vin cu zecile în R. Moldova”, s spus Dodon într-o emisiune televizată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Da,Da 21.03.2022 13:33

Da,da...e cazul de ''tras in teapa''legii agentii de influienta autohtoni ai Kremlinului.Acestia sunt mai periculosi ça Putin si & !!!De aici a pornit piedicile de a construi o sociétate sanatoasa!!!

ion 21.03.2022 14:30

Cel mai eficient este penitenciarul 13.

vasile 21.03.2022 14:41

PG si SIS-ul, precum si ministerul de externe, sunt filiale ale fsb. Daca erau cu adevarat independente, demult luau masurile necesare.

Andrei 21.03.2022 15:17

Organele de drept ar trebui, de fapt și de urgenta, să-l ia de guler pe Dodoloaie mega-oaie kremlinezul.

Lui Dondon-Vor 21.03.2022 17:31

La Pruncu cu ei toți !

iRod 22.03.2022 13:09

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat in tarisoara noastra, daca Dodon ("sfolociul")ramanea presedinte!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.07.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Platforma 2, CUB

01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md