14:12:56 02.10.2023
Stiri

Dezvăluirile unui OLIGARH rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin: „Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta. Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”

Actualitate 28.09.2022 18:10 Vizualizări4879 Autor: Ziarul National
Dezvăluirile unui OLIGARH rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin: „Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta. Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”


Cercul apropiaților lui Putin este deja pregătit să-l îndepărteze de la putere, înlocuindu-l cu o figură mai „slabă”, asigură Leonid Nevzlin, om de afaceri ruso-israelian și fost șef al gigantului Yukos.

La Kremlin, oameni foarte influenți discută deja despre necesitatea înlocuirii lui Putin.

„Nu pot să spun cine, dar oameni foarte importanți discută despre asta”.

„E timpul ca Vova să se îmbolnăvească. Înseamnă că ar trebui să se pensioneze... În orice mod, va părăsi spațiul public”, a spus Nevzlin, potrivit ziare.com.

Potrivit acestuia, colaboratorii lui Putin înțeleg că a început deja să enerveze foarte mult poporul rus și s-ar putea transforma într-o altă revoluție sângeroasă, pe care vor să o evite. „Două opțiuni: fie el (Putin – n.red.) va fi manipulat; fie, dacă va enerva oamenii și, cel mai probabil, o va face, atunci trebuie să fie înlocuit cu o figură credibilă”, a spus milionarul.

Potrivit acestuia, noul conducător al Federației Ruse, cu o mare probabilitate, va fi un reprezentant al așa-numitului „partid al războiului”. Este posibil să fie militar. Cele mai promițătoare grupuri care au șansa de a prelua puterea în Federația Rusă, conform lui Nevzlin, sunt trinitatea Kadîrov-Prigozhin-Zlotov, precum și grupul „măcelarului sirian”, generalul Serghei Surovikin.

„În locul lui (n.red. lui Putin), este nevoie de o figură puternică, cu autoritate. Mai bine cu epoleți", a declarat antreprenorul.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md