05:17:54 18.05.2021
 
Stiri

Coaliția dintre PD – PSRM este aproape pregătită. Democraților le-ar reveni PATRU MINISTERE, inclusiv unele de forță: „Dodon o să-i tragă pe sfoară pe democrați, după ce PIERDE prezidențialele”

Politică 03.03.2020 11:15 Vizualizări6322 Autor: Ziarul National
Coaliția dintre PD – PSRM este aproape pregătită. Democraților le-ar reveni PATRU MINISTERE, inclusiv unele de forță: „Dodon o să-i tragă pe sfoară pe democrați, după ce PIERDE prezidențialele” adevarul.ro


Coaliția dintre PSRM – PD este aproape finalizată și rămâne doar de stabilit cele patru ministere care o să le revină democraților. Ultimii și-ar dori și un minister de forță, iar socialiștii ar fi dispuși să accepte această solicitare. Declarațiile au fost făcute de liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pe Facebook.

„Pavel Filip și Igor Dodon sunt la ultima etapă de a formaliza coaliția dintre PSRM – PD. Ei practic s-au înțeles. Vor primi patru ministere. Socialiștii nu prea vor să dea și unele ministere de forță, dar ideea e că va fi anunțată coaliția între PSRM – PD. Astăzi Igor Dodon are nevoie de liniște, o coaliție pentru trei ani”, a precizat Usatîi.

Acesta a mai adăugat că Dodon, la un moment dat, o să-i tragă pe sfoară pe democrați și pe liderul lor, Pavel Filip. „După ce Dodon va pierde prezidențialele, el va scuipa în înțelegerea cu democrații. Dodon va dori alegeri parlamentare anticipate, pentru ca să devină cel puțin deputat. Este cert că Dodon acum nu poate să-i rupă pe toți, deoarece nu are stabilitatea necesară. Lui Dodon îi trebuie această coaliție cu PD”.

De asemenea, de această coaliție, în opinia lui Usatîi, are nevoie și Pavel Filip, care ar avea deschise pe numele său dosare penale.

„Vă amintiți când vă spuneam anterior că Pavel Filip insistă ca toți agenții economici să părăsească Casa Presei. El a cumpărat Casa Presei cu bani de nimic, e vorba de 1,5 milioane de euro. În curtea Casei Presei se mai construiește un centru comercial. Filip are nevoie acum de liniște pentru a termina construcția. Este dosar penal pentru Casa Presei, pentru nuci și alte lucruri. Astfel, Filip se roagă să fie această coaliție cu PSRM, pentru a se proteja de dosare și pentru a proteja businessul său. Noi nu trebuie să admitem oficializarea acestei căsătorii. Trebuie să furăm mireasa (PD). Dacă ieșim în Piața Marii Adunări Naționale și furăm și mirele, și mireasa, atunci eu să vă iubesc pentru totdeauna. Noi nu trebuie să admitem să se nască această coaliție”, a conchis Usatîi.

De menționat că Pavel Filip a declarat anterior că nu are nimic cu privatizarea Casei Presei și că nu știe că ar avea dosare penale. Acesta a precizat că nu ar fi șantajabil și că PD nu va devia de la parcursul european al R. Moldova.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine va ridica mănuș...

14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md