08:24:26 23.09.2018
 
Stiri

Trei premii importante pentru Compania „ROGOB”!

Advertising 09.06.2016 12:31 Vizualizări18835 Autor: Ziarul National
Trei premii importante pentru Compania „ROGOB”!

Rezultatele şi activitatea Companiei „ROGOB” în anul 2015 au fost apreciate în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, organizat la 7 iunie 2016 de către Camera de Comerţ şi Industrie a R. Moldova.

Compania s-a ales cu trei trofee, dintre care două în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2015” şi altul în concursul „Premiul pentrurealizări în domeniul calităţii”.

Astfel, în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2015”, Compania „ROGOB” are următoarele distincţii:

    1. Mercuriul de Aur la categoria Reputaţie şi Încredere, marca comercială „ROGOB”.

    2. Mercuriul de Aur la categoria Produse Alimentare, nominalizarea Debutul Anului, marca comercială „ROBBY”.

Menţionăm că în cadrul concursului „Marca comercială a anului” au participat în jur de 60 de mărci comerciale, naționale şi internaționale, iar cele mai de succes au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc.

Compania „ROGOB” a fost premiată și în cadrul concursului „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, fiind laureată a celei mai înalte distincții.

Criteriile de evaluare a participanților din cadrul acestui concurs au fost armonizate cu Modelul de Excelenţă al Fondului European pentru Managementul Calităţii (EFQM). Cei înscriși în concurs au fost apreciați conform a nouă criterii, grupate în două categorii: Rezultate (4 criterii) și Posibilități (5 criterii), ambele grupe având ponderea de 50% fiecare. Juriul a examinat atât politicile și procedurile de asigurare a calității, cât și gradul de satisfacție a consumatorilor.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității” premiază companiile cu rezultate semnificative, obținute la capitolul calitatea produselor și serviciilor prestate de către acestea, dar care asigură și implementarea metodelor eficiente de management al calităţii în cadrul întreprinderilor.

FPC „ROGOB” SRL a fost fondată în anul 1997 şi astăzi este cea mai mare şi cea mai modernă companie producătoare de mezeluri din R. Moldova. Întreprinderea este amplasată în satul Goianul Nou, dispune de propria rețea de magazine specializate și are peste 450 de angajați.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md