03:42:55 06.03.2021
 
Stiri

Transfer contacte în noul telefon. Cum muți numerele de pe un mobil pe altul

Actualitate 18.01.2021 09:00 Vizualizări2004 Autor: Ziarul National
Transfer contacte în noul telefon. Cum muți numerele de pe un mobil pe altul


Cum transferi contactele dintr-un telefon vechi în unul nou. Atunci când îţi achiziţionezi un telefon nou, cea mai mai problemă devine transferul fişierelor de pe dispozitivul vechi. Cu toţii v-aţi confruntat cu această problemă, nu-i aşa? Mai jos vă prezentăm o metodă care să vă uşureze viaţa în acest sens.

Indiferent dacă discutăm de numere de contact, poze din concediu, aplicaţii sau muzică au apărut câteva metode prin care transferul lor pe noul device se face mult mai uşor. Una dintre cele mai simple metode pentru a transfera toate aceste fişiere este folosirea contului Google. Trebuie doar să deschizi tabul din setări şi să optezi pentru opţiunea Contact Syinc. Astfel, toate numerele de pe vechiul telefon vor fi salvate în contul Google şi vor deveni disponibile pe noul device odată ce te conectezi şi pe acesta la acelaşi cont.

O a doua variantă este să descarci de pe Google Play o aplicaţie care te ajută să-ţi salvezi numerele într-un fişier. Ulterior, acestea pot fi transferate în PC sau salvate pe un card de memorie şi folosite pe telefonul cel nou.

Metoda clasică prin care ne transferăm aceste date este cu ajutorul unui cablu de date pe PC sau pe un hard disk extern. Mai nou, a apărut o variantă mult mai simplă: Cloud. Această funcţie îţi oferă gratuit mai multe variante, dar cel mai des folosite sunt cunoscutele Dropbox și Google Drive.

Acestea sunt foarte uşor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să copiezi fişierele pe care doreşti să le păstrezi şi să le accesezi oricând vrei, din acelaşi cont, pe noul telefon. Un avantaj este faptul că o să ai mai mult spaţiu de stocare, deoarece aceste fişiere nu ocupă din memoria device-ului.

Alte variante care te-ar putea ajuta să transferi fişierele sunt:

Bluetooth – reprezintă o variantă atunci când nu ai acces la internet. Trebuie doar să activezi din setările ambelor telefane această funcţie, să le conectezi, iar fişierele pe care le selectezi se vor transfera automat

Near Field Communication (NFC) – este o metodă de transfer de date pentru aplicaţiile care deţin Android. Opţiunea se activează pe ambele telefoane, apoi se aşează spate în spate, pentru a se putea efectua transferul

Aplicaţiile se pot sincroniza cu noul dispozitiv prin intermediul contului Google, imediat ce îl vei conecta. Pentru a fi sigur că nu se pierde nimic, este recomandat să foloseşti un cablu de date pentru descărcarea acestora. Odată ce tehnologia a evoluat au apărut foarte multe variante prin care îţi poţi transfera toate fişierele de pe telefonul vechi pe cel nou.

Dacă ambele device-uri deţin sistemele Android 5.0 sau chiar versiuni mai noi,vei avea posibilitatea de a selecta exact ce aplicaţii doreşti să transferi. Telefoanele de ultimă generaţie vin cu un software preinstalat care este destinată exclusiv pentru transferul datelor. De exemplu, telefoanele Samsung deţin aplicaţia Smart Switch prin care îţi poţi transfera fişierele.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md