14:13:44 03.10.2023
Stiri

FOTO // Cele mai bune CINCI localuri din apropierea Chișinăului unde poți organiza evenimente de vis când e frig afară

Actualitate 26.09.2022 12:16 Vizualizări6531 Autor: Ziarul National
FOTO // Cele mai bune CINCI localuri din apropierea Chișinăului unde poți organiza evenimente de vis când e frig afară


Perioada rece a anului nu trebuie să fie un impediment în organizarea celor mai frumoase evenimente ale vieții. Bucate delicioase, săli pentru diferit număr de invitați, natură și atmosferă de poveste, dar și aproape de capitală, sunt criteriile importante în selectarea locației.

Top-5 locații unde în perioada rece a anului puteți desfășura evenimente de familie sau petreceri corporative la cel mai înalt nivel, într-o atmosferă de poveste.

CiocîrliaZona de agrement Ciocîrlia se află la doar 1 km distanță de Chișinău, în mijlocul unei păduri de foioase, ceea ce creează o atmosferă de vis. Anume la Ciocîrlia veți găsi mai multe tipuri de săli, astfel că, pot fi organizate petreceri cu 30 sau 250 de invitați. Administratorii, care dețin o bogată experiență, organizează evenimente la cel mai înalt nivel, iar bucatele servite aici vă vor cuceri iremediabil. Mai mult, pe teritoriul zone de agreement activează și un mini hotel, unde, la solicitare, pot fi cazați oaspeții. Cu siguranță, Ciocîrlia este opțiunea numărul 1 în organizarea unui eveniment atît în perioada caldă a anului, dar și atunci cînd vine frigul. Detalii pe https://www.facebook.com/zona.de.agrement.ciocarlia.Premium Park – Se află în Tohatin , la 14 km de capitală. În sezonul estival, aici, pe lîngă hotel și restaurant, activează și o piscină. În perioada rece, oaspeții sunt așteptați aici la saună și frigărui în aer liber, iar cei care au evenimente le pot desfășura în sala de banchete. Premium Park este apreciat de oaspeți pentru poziționarea sa și dotările bune, în același timp aici activează doar o sală pentru evenimente. Detalii pe https://www.facebook.com/premiumpark.md.


Villa Drago – Se află în Vadul-lui-Vodă, pe malul rîului Nistru. Vila este construită din materiale naturale, pe teritoriu, vara activează și o piscină. Locația este in stil modern, dar cu elemente rustice, iar sala de banchete are o capacitate de circa 200 de locuri. Villa Drago este apreciată de oaspeți în special în perioada caldă a anului, totuși poate fi o locație potrivită pentru diferite tipuri de evenimente și cînd e rece afară. Detalii pe https://www.facebook.com/VillaDragoMoldova/.Poiana Bradului – Complexul se află la 10 km de sectorul Ciocana al capitalei. Sala de banchete are o capacitate de circa 60 de persoane, astfel că în perioada rece a anului evenimentele mai mari aici nu pot fi organizate. Totuși, complexul, care se află în pădure, oferă o atmosferă de poveste, dar și o mini grădină zoo cu animale și păsări de casă. Detalii pe https://www.facebook.com/PoianaBradului.
La Bădiș – Restaurantul se află la km 32 pe traseul Chișinău-Ungheni și are o istorie de peste 20 de ani. Aici sunt disponibile săli potrivite pentru a găzdui atât întâlnirile de familie, cât și o serie de evenimente ce merită celebrate cu voie bună, mâncare delicioasă și un vin plin de savoare. Sălile pot găzdui între 30 și 60 de persoane. Detalii pe https://www.facebook.com/labadisrestaurant.Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md