02:23:18 31.05.2023
Stiri

Steven Seagal vrea să-i spele imaginea lui Putin pentru atrocitățile comise de ruși în Ucraina? Acesta filmează un documentar despre RĂZBOIUL din Donbas: „Lumea nu ştie adevărul despre cele întâmplate aici”

Actualitate 10.08.2022 14:13 Vizualizări677 Autor: Ziarul National
Steven Seagal vrea să-i spele imaginea lui Putin pentru atrocitățile comise de ruși în Ucraina? Acesta filmează un documentar despre RĂZBOIUL din Donbas: „Lumea nu ştie adevărul despre cele întâmplate aici”


Steven Seagal, cunoscut actor de la Hollywood, a ajuns în Donbas acolo unde intenţionează să filmeze un documentar despre război. Seagal a vizitat prima dată Olenivka, închisoarea pe care ruşii ar fi bombardat-o pentru a ucide prizonieri de război ucraineni. Partea rusă s-a apărat la acea dată şi a precizat că armata ucraineană a fost cea care a lansat bombardamentul.

Potrivit agenţiei de presă TASS, care îl citează pe Denis Pushilin, guvernatorul regiunii, Steven Seagal va filma în zona Donbas un documentar despre război. Denis Pushilin şi Steven Seagal s-au întâlnit în cursul zilei de marţi, 9 august, pentru a discuta despre proiect. "Steven Seagal filmează un documentar despre războiul din Donbas. Astăzi (n.red. marţi, 9 august) el a vorbit cu prizonerii din Olenivka. O parte dintre deţinuţi au fost ucişi recent ca rezultat al unui atac cu rachete al armatei ucrainene", a scris Pushilin pe Telegram.

Potrivit acestuia, Steven Seagal ar fi spus că "98% dintre cei care vorbesc despre acest război în mass media nu au fost niciodată în zona de conflict, motiv pentru care lumea nu cunoaşte adevărul despre cele întâmplate aici". De asemenea, Pushilin a mai spus că prin acest documentar Seagal "vrea să schimbe percepţia lumii" despre conflictul dintre Rusia şi Ucraina.

Jurnalistul Oliver Alexander, un colaborator al The Washington Post, Foreign Policy și Der Spiegel, a fost primul care a descoperit imaginile publicate de presa rusă, acesta întrebându-se dacă Seagal îi ajută acum pe ruși să își acopere crimele de război de la Olenivka.

Neil Hauer, corespondentul de război al CNN în Ucraina, se întreabă la rândul său cât va mai dura până când Seagal va avea parte de „tratamentul Graham Phillips și va fi sancționat de propria sa țară”. Phillips este un Youtuber și jurnalist „independent” britanic cunoscut pentru pozițiile sale pro-Rusia și pro-Kremlin.

Guvernul Marii Britanii a impus sancțiuni împotriva lui Phillips pe 26 iulie, afirmând despre acesta că „este un blogger video care a produs și publicat conținut media care sprijină și promovează acțiuni și politici ce destabilizează Ucraina și subminează sau amenință integritatea teritorială, suveranitatea sau independența Ucrainei.

Oliver Alexander a distribuit și o înregistrare video difuzată de mass-media rusă de la vizita actorului american, acesta afirmând că ucrainenii au bombardat închisoarea de la Olenivka imediat după ce „unul dintre naziștii uciși a început să vorbească mult despre Zelenski și faptul că Zelenski a ordonat torturi și alte atrocități”.

Actorul american mai afirmă că presupusele acțiuni ale lui Zelenski nu doar că încalcă Convenția de la Geneva privind crimele de război, ci reprezintă și crime împotriva umanității. „Așadar, dacă Zelenski a fost implicat în crime împotriva umanității, mă întreb dacă din acest motiv acest tip a fost 'rachetat' și ucis”, concluzionează actorul american.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md