13:02:36 04.06.2023
Stiri

Spionajul ucrainean anunță că se urmărește „eliminarea lui Putin”. Cine mai e pe lista neagră

Actualitate 26.05.2023 18:57 Vizualizări1070 Autor: Ziarul National
Spionajul ucrainean anunță că se urmărește „eliminarea lui Putin”. Cine mai e pe lista neagră Profimedia
Vadim Skibiţki


Eliminarea lui Vladimir Putin este „o prioritate absolută”, anunţă adjunctul directorului serviciului militar ucrainean de informaţii, Vadim Skibiţki. Fondatorul PMC Wagner, Evgheni Prigojin, este şi el o altă ţintă pentru Kiev, spune oficialul ucrainean.

„El este în capul listei noastre”, dă asigurări şeful reţelei militare de spionaj.

El consideră că războiul Rusiei din Ucraina se va încheia doar prin moartea comandantului suprem al armatei ruse, care coordonează ofensiva rusă şi decide ceea ce se întâmplă pe front.

El recunoaşte însă că Putin este o ţintă dificilă, deoarece stă închis mai tot timpul. „Până la urmă, fiecare va trebui să dea socoteală pentru faptele sale”, declară Skibiţki.

„Putin îşi dă seama că ne apropiem tot mai mult de el, dar îi este totodată frică să nu fie ucis de-ai lui”, declară Skibiţki cotidianului Die Welt, conform News.ro.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat despre o consolidare a măsurilor de protecţie a lui Vladimir Putin, dă asigurări că FSB „îşi cunoaşte meseria şi ştie ce face”.

Peskov declară că interviul lui Skibiţki este o confirmare a faptului că Rusia a avut dreptate să lanseze „operaţiunea militară specială” în Ucraina, în urmă cu 15 luni.

„Regimul terorist vorbeşte despre aspiraţiile sale teroriste. Operaţiunea militară specială este mai mult decât justificată, mai mult decât necesară şi trebuie să fie efectuată prin realizarea obiectivelor sale”, a declarat Peskov.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md