07:56:04 24.09.2023
Stiri

„Rusia riscă să piardă totul”. Reacția Marii Britanii după ce Putin a transmis că nu le va permite „dușmanilor” să zdruncine securitatea țării sale

Actualitate 02.06.2023 18:30 Vizualizări1245 Autor: Ziarul National
„Rusia riscă să piardă totul”. Reacția Marii Britanii după ce Putin a transmis că nu le va permite „dușmanilor” să zdruncine securitatea țării sale


Președintele Rusei, Vladimir Putin, a avertizat vineri, 2 iunie, la o reuniune a Consiliului de Securitate, că adversarii țării și-au intensificat eforturile pentru a afecta securitatea politică internă a țării, relatează agenția de presă Baha.

„Rusia trebuie să facă totul pentru a nu le permite să facă acest lucru sub nicio formă”, a transmis Putin, potrivit Știrile PROTV.

Declarațiile lui Putin au fost făcute în contextul în care, recent, teritoriul țării sale a fost vizat de lovituri. Potrivit Moscovei, acestea au fost lansate de Ucraina.

În paralel, președintele Volodimir Zelenski le-a cerut susținătorilor Ucrainei să exercite o presiune mai mare asupra Moscovei prin creșterea sancțiunilor și izolare.

Tot vineri, ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat, la CNBC, că Putin este ”singurul care nu vede realitatea”. În opinia sa, dacă nu se va retrage din Ucraina, Rusia ”riscă să piardă totul”

„Rusia se află sub o presiune continuă și rămâne fără stocuri. Cred că decizia nesăbuită și ilegală de a viza infrastructura națională critică, zonele civile, este, de fapt, un semn de disperare, nu un semn de putere din partea regimului rus”, a spus Wallace, adăugând că este optimist în ceea ce privește rezultatul final al războiului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md