20:27:05 26.07.2021
 
Stiri

Rămas în afara Parlamentului după mai bine de ZECE ani, Sergiu Sîrbu s-a ales cu o FUNCŢIE nouă ​

Actualitate 20.07.2021 15:33 Vizualizări2401 Autor: Ziarul National
Rămas în afara Parlamentului după mai bine de ZECE ani, Sergiu Sîrbu s-a ales cu o FUNCŢIE nouă ​


Fostul deputat al Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, a fost numit în funcția de vicepreședinte al Partidului „ȘOR”. Decizia a fost luată de către președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, după ce Sîrbu a anunţat că se retrage din politică.

Sergiu Sîrbu urmează să preia responsabilitatea în ceea ce privește aspectele de ordin juridic și legislativ ale partidului.

Decizia urmează sa fie parafată de Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR”, care urmează să se reunească în ședință în curând, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii lui Ilan Şor.

Recent, Ilan Șor a menționat că toți candidații pentru funcția de deputat incluși pe lista Partidului „ȘOR” la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie se vor regăsi în echipa formațiunii pe care o conduce, pentru că aceștia "sunt profesioniști și pot contribui semnificativ la implementarea programului politic al partidului, precum și la rezolvarea problemelor din țară".

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

SeVeN 20.07.2021 15:47

Parcă mai ieri Sârbu declara, sus și tare, că se retrage din politică... Însă, precum vedem, insul iarăși, peste noapte, și-a schimbat ”cozorocul”, iarăși ne-a mințit, machiavelic, iarăși a procedat în stilul său devenit tradițional de c...ă cu două, sau câte alte, fețe. Oameni buni, totuși, cât de pervers pr...at politic - profesionist, deja cu stagiu solid - e acest Sârbu!!! Feriți-ne de asemenea ”politicieni”, iar în cazul de față, atenție!, promovat de un realmente penal fugar, precum este Șor, unul dintre principalii figuranți în furtul miliardului...

Vasile 20.07.2021 20:58

Da ce probleme reformatoare in tara ia mai ramas evreului sa le rezolve? Cu Palestina a rezolvat totul si Sarbu tr.sa imfle ce?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md