21:37:02 16.05.2021
 
Stiri

Problemele STUDENȚILOR basarabeni care studiază în România, pe agenda Palatului Victoria: Adrian Dupu:„Studenții din R. Moldova reprezintă unul din exemplele concrete ale sprijinului consistent oferit de România pentru cetățenii din stânga Prutului”

Actualitate 19.04.2021 19:22 Vizualizări1166 Autor: Ziarul National
Problemele STUDENȚILOR basarabeni care studiază în România, pe agenda Palatului Victoria: Adrian Dupu:„Studenții din R. Moldova reprezintă unul din exemplele concrete ale sprijinului consistent oferit de România pentru cetățenii din stânga Prutului”


Șeful Departamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM), secretarul de stat în Guvernul României, Adrian Dupu, a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanții organizațiilor și asociațiilor studenților originari din R. Moldova în România. La întrebările studenților basarabeni au răspuns consilierul de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, Mara Mareş, și secretarul general adjunct al Guvernului, Bogdan Ghelbere.

„Întâlnirea a fost un prilej pentru reprezentanții studenților de a împărtăși din experiența lor ca studenți în România și de a prezenta problemele și dificultățile cu care se confruntă. Aproximativ 90% din studenții din R. Moldova care studiază în România sunt beneficiari ai burselor oferite de statul român. Studenții din R. Moldova care studiază sau au studiat în România reprezintă unul din exemplele concrete ale sprijinului constant și consistent oferit de România pentru cetățenii din stânga Prutului”, a remarcat șeful DRRM.

Dupu a reiterat deschiderea Departamentului pentru colaborarea cu asociațiile și organizațiile studențești.

„I-am încurajat pe reprezentanții acestora să vină cu proiecte și idei de parteneriat. Totodată, atât Mara Mareș, cât și Bogdan Ghelbere și-au exprimat disponibilitatea de a veni în sprijinul lor pentru rezolvarea problemelor care țin de Guvernul României”, a mai scris Adrian Dupu pe pagina sa de Facebook.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md