16:36:11 29.11.2023
Stiri

Președintele Moldindconbank, în cantonamentul echipei NAȚIONALE de fotbal a R. Moldova, înainte de meciul crucial cu Albania: „Urmează un meci important pentru țară. Hai, Moldova! Îți suntem alături!”

Actualitate 15.11.2023 12:39 Vizualizări1485 Autor: Ziarul National
Președintele Moldindconbank, în cantonamentul echipei NAȚIONALE de fotbal a R. Moldova, înainte de meciul crucial cu Albania: „Urmează un meci important pentru țară. Hai, Moldova! Îți suntem alături!”


Moldindconbank, partenerul de încredere al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), susține ferm selecționata R. Moldova, care pe 17 noiembrie se va duela cu echipa Albaniei, în cadrul preliminariilor pentru Campionatul European 2024. Cu doar câteva zile până la meciul crucial, președintele Moldindconbank, Alexander Picker, s-a întâlnit cu fotbaliștii moldoveni și antrenorii lor, pentru a le transmite un mesaj de încurajare din partea întregii echipe a băncii.

„Este un meci important pentru țară, o adevărată provocare. Susținem echipa națională și împreună cu alți colegi vom urmări din tribune această partidă istorică. Sperăm că vineri selecționata R. Moldova va evolua cu succes și vom avea încă un motiv de mândrie. Suntem bucuroși și de parteneriatul cu FMF, prin intermediul căruia putem contribui la dezvoltarea acestui sport și atingerea performanței. Hai, Moldova! Îți suntem alături!”, a menționat Alexander Picker.

„Moldindconbank este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața financiară din R. Moldova, dar și un partener de încredere pentru FMF. De aceasta ne-am convins de nenumărate ori. Moldindconbank participă, practic, în toate proiectele implementate de FMF. În fiecare zi, resimțim acest suport, oferit de bancă și îi suntem recunoscători pentru tot ceea ce face în domeniul sportului”, a subliniat vicepreședintele FMF, Dragoș Hîncu.

După o discuție într-o atmosferă degajată și prietenoasă, Moldindconbank a oferit fiecărui fotbalist și antrenor câte un card premium „World Elite Mastercard”, cu deservire gratuită timp de un an.

De o surpriză a avut parte și Alexander Picker, care s-a ales cu un tricou original cu semnăturile jucătorilor naționalei de fotbal, oferit de FMF. În plus, fotbaliștii au semnat și mingea de fotbal proprie a președintelui Moldindconbank.

„În ajunul acestui meci foarte important dorim să mulțumim partenerului nostru Moldindconbank, pentru că este alături de noi. Cu adevărat, simțim suportul și emoțiile pozitive transmise de această echipă formidabilă. Invităm toți fanii să ne susțină pe stadion și să vadă cum echipa noastră creează istorie”, a punctat căpitanul „tricolorilor”, Vadim Rață. Vadim Rață.

Precizăm că, în data de 17 noiembrie, R. Moldova va găzdui pe teren propriu Albania în preliminariile EURO 2024. Moldindconbank a pregătit o mulțime de surprize pentru suporterii care vor urmări meciul pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Moldindconbank - mereu alături!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md