03:57:30 29.01.2023
Stiri

PREMIERĂ la alegerile din Bălţi. Marina Tauber garantează prin semnătură că-și va îndeplini fiecare punct din programul său pentru Bălți. "Dacă nu voi îndeplini ceea ce am promis, veți avea în mână dovada și mă veți putea trage la răspundere"

Actualitate 13.11.2021 10:40 Vizualizări3382 Autor: ZiarulNational
PREMIERĂ la alegerile din Bălţi. Marina Tauber garantează prin semnătură că-și va îndeplini fiecare punct din programul său pentru Bălți.


Candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, a semnat un angajament public, prin care își asumă responsabilitatea pentru fiecare promisiune electorală. Documentul a fost tipărit în zeci de mii de exemplare și va fi distribuit locuitorilor orașului. Mai mult, fiecare foaie are semnătura viitorului primar, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Marina Tauber a explicat că a recurs la acest gest, deoarece știe că oamenii au fost mințiți de foarte multe ori, iar din această cauză, au încetat să mai creadă în promisiunile electorale. În context, ea a menționat că vrea ca fiecare locuitor din Bălți să păstreze acasă acest document și să urmărească atent dacă ceea ce a promis va fi îndeplinit.

„Un document similar va exista și în biroul meu. De fiecare dată când vom tăia panglica, pentru a inaugura un obiectiv sau altul, voi pune o bifă în dreptul sarcinii pe care am îndeplinit-o. Același lucru vă îndemn să-l faceți și Dumneavoastră. Iar dacă nu voi îndeplini ceea ce am promis, veți avea în mână dovada și mă veți putea trage la răspundere publică și juridică”, a declarat Tauber într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

La alegerile din 21 noiembrie din Bălți, Marina Tauber va figura pe polziția a 9-a în buletinele de vot.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.01.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Toate statele sunt s...

27.01.2023 16:26 Ziarul National Au luat la pumni un bărbat noaptea, î...

25.01.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Problema identitară î...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md