09:59:19 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Poliția dă asigurări că documentează profesionist accidentul rutier în care un copil de 10 ani a fost ucis pe o trecere de pietoni de pe bd. Dacia: „Șoferul și-a recunoscut vina”. Mărturiile cutremurătoare ale mamei

Actualitate 05.01.2023 15:29 Vizualizări3663 Autor: Ziarul National
VIDEO // Poliția dă asigurări că documentează profesionist accidentul rutier în care un copil de 10 ani a fost ucis pe o trecere de pietoni de pe bd. Dacia: „Șoferul și-a recunoscut vina”. Mărturiile cutremurătoare ale mamei


Poliția R. Moldova respinge acuzațiile potrivit cărora ar mușamaliza accidentul rutier produs pe 23 decembrie 2022 în Chișinău, soldat cu moartea unui copil de 10 ani, care trecea regulamentar strada.

Băiețelul a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia din capitală.

„Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia se întreprind multiple acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Șoferul care s-ar face vinovat de accident a fost audiat în calitate de bănuit. Acesta și-a recunoscut vina. De asemenea au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori. Au fost dispuse mai multe expertize care urmează a fi finalizate, atât expertiza medico-legală, cât și cea auto tehnică. După finalizarea anchetei, dosarul urmează a fi expediat în instanța de judecată pentru primirea unei decizii legale. Poliția desfășoară toate procedurile care se impun conform legislației”, se arată într-un comunicat de presă al oamenilor legii.

Precizările vin după ce rudele micuțului ucis pe trecerea de pietoni și-au exprimat temerile că făptașul ar putea scăpa basma curată, acesta aflându-se la libertate. Șoferul are „circumstanțe atenuante”, pentru că era treaz, și-a recunoscut vina, nu a părăsit locul accidentului și a chemat ambulanța.

Potrivit mamei micuțului tamponat mortal pe trecerea de pietoni, această tragedie a „ucis” întreaga familie. Ea a făcut apel la oamenii legii să „pedepsească ucigașul”, pentru ca nimeni să nu mai treacă prin calvarul lor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md