05:59:04 03.12.2021
Stiri

Partidul „ȘOR” nu va vota pentru instituirea stării de urgență și critică dur actuala guvernare: „Guvernarea s-a scărpinat după ceafă în loc să rezolve din timp problema energetică”

Actualitate 22.10.2021 13:12 Vizualizări1326 Autor: Ziarul National
Partidul „ȘOR” nu va vota pentru instituirea stării de urgență și critică dur actuala guvernare: „Guvernarea s-a scărpinat după ceafă în loc să rezolve din timp problema energetică” Captură privesc.eu


Fracțiunea Partidului „ȘOR” susține că nu va vota astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului, instituirea stării de urgență în legătură cu criza gazelor. Deputatul Denis Ulanov consideră că actuala guvernare are toate instrumentele necesare să rezolve problema gazelor, fără a institui starea de urgență.

„Considerăm inoportună și irelevantă instituirea stării de urgență. PAS are Guvernul său, majoritate parlamentară. Nu înțeleg logica acțiunilor guvernării PAS. Decizia de astăzi, privind achiziționarea gazelor din surse alternative, putea fi adoptată prin asumare de răspundere de către Guvern”, a spus Ulanov, în cadrul unui briefing de presă.

În același context, deputatul Partidului „ȘOR” a acuzat guvernare de inacțiune în rezolvarea problemei aprovizionării cu gaze naturale. „Guvernarea s-a scărpinat după ceafă în loc să rezolve din timp problema energetică. Ei au așteptat altcineva să rezolve problemele țării, iar astăzi s-au trezit să instituie stare de urgență”, a spus acesta.

Ulanov a adăugat că guvernarea că ar încerca, prin introducerea stării de urgență, să ascundă o schemă prin care cineva să se îmbogățească.

Amintim că Parlamentul s-a întrunit de la ora 13.00 în ședință și urmează să instituie starea de urgență pentru 30 de zile.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md