20:27:42 24.09.2023
Stiri

Partidele parlamentare și extra-parlamentare trebuie să facă FRONT COMUN pentru integrarea R. Moldova în UE. „Vom depune în continuare toate eforturile pentru atingerea obiectivului nostru STRATEGIC - aderarea la Uniunea Europeană”

Actualitate 23.09.2022 18:20 Vizualizări1441 Autor: Ziarul National
Partidele parlamentare și extra-parlamentare trebuie să facă FRONT COMUN pentru integrarea R. Moldova în UE. „Vom depune în continuare toate eforturile pentru atingerea obiectivului nostru STRATEGIC - aderarea la Uniunea Europeană”


Președintele interimar al Partidului Democrat din Moldova (PD), Monica Babuc, l-a asigurat astăzi pe Ambasadorul Jānis Mažeiks, în cadrul unei întrevederi la sediul Delegației UE, că formațiunea pe care o conduce a fost și va rămâne un promotor fidel al cursului european al R. Moldova.

Agenda discuțiilor s-a axat pe actualitatea politică și economică din R. Moldova, războiul din Ucraina, situația din regiune și multiplele crize la care republica noastră trebuie să facă față. Liderul democrat a exprimat recunoștință UE pentru suportul constant acordat R. Moldova, mai ales în depășirea crizei pandemice, energetice și în gestionarea fluxului de refugiați.

Monica Babuc a menționat că PD va face tot posibilul ca R. Moldova să adere la UE. „Suntem un partid social-democrat de sorginte europeană și vom depune în continuare toate eforturile pentru atingerea obiectivului nostru strategic- aderarea la Uniunea Europeană”, a declarat președintele interimar al PD.

Cei doi oficiali au accentuat importanța consolidării eforturilor partidelor parlamentare și ex-parlamentare precum și a societății în întregime în promovarea parcursului european al R. Moldova.

Ambasadorul Jānis Mažeiks a menționat că Delegația UE la Chișinău va acorda toată susținerea necesară republicii noastre în acest amplu proces.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md