04:22:04 11.04.2021
 
Stiri

Parlamentul revine în plen, după o pauză de două săptămâni: Audieri ale conducerii ANRE în problema creșterii prețurilor la carburanți, dar și ale unor funcționari privind situația complexului „Chișinău Arena”

Actualitate 03.03.2021 15:32 Vizualizări965 Autor: Ziarul National
Parlamentul revine în plen, după o pauză de două săptămâni: Audieri ale conducerii ANRE în problema creșterii prețurilor la carburanți, dar și ale unor funcționari privind situația complexului „Chișinău Arena”


Deputații sunt chemați la ședințe în plen, după o pauză de două săptămâni și numai trei ședințe organizate în actuala sesiune de primăvară-vară.

Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit astăzi în ședință și a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni.

Deputații planifică să examineze proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Comisiei „Laundromat” etc.

De asemenea, sunt planificate audieri ale Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere, precum și privind situația de la complexul sportiv „Chișinău Arena”.

Parlamentul se va întruni în ședință plenară joi, cu începere de la ora 10.00.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md