22:56:53 24.09.2020
 
Stiri

„Pacificatorul” Diacov vrea să ÎMPACE opoziția din Belarus cu Alexandr Lukașenko: „Îi spuneam lui Alexandr Grigorevici că statele noastre au două probleme: belarușii au prea multă ordine, iar moldovenii multă democrație”

Actualitate 13.08.2020 11:20 Vizualizări1056 Autor: Ziarul National
„Pacificatorul” Diacov vrea să ÎMPACE opoziția din Belarus cu Alexandr Lukașenko: „Îi spuneam lui Alexandr Grigorevici că statele noastre au două probleme: belarușii au prea multă ordine, iar moldovenii multă democrație” Facebook


Președintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, își propune să împace opoziția din Belarus cu președintele Alexandr Lukașenko, care a trimis „OMON”-ul peste protestatari. Diacov își aduce aminte de întrevederea cu Lukașenko, care a avut loc în 2016, în cadrul vizitei sale în R. Moldova. Atunci președintele Nicolae Timofti l-a decorat cu „Ordinul Republicii” pe „ultimul dictator din Europa”.

Diacov a făcut publică o poză în care apare alături de Timofti și Lukașenko. „Era în anul 2016. Le spuneam celor doi șefi de stat că statele noastre au două mari probleme. Belarușii au prea multă ordine, iar moldovenii multă democrație. Toți am râs atunci”, își amintește Diacov.

Sursa citată menționează că despre „realizările noastre democratice” va vorbi altă dată. „Astăzi vreau să mă refer la „ordinea” din Belarus. Doar despre asta este vorba astăzi. Oamenii au obosit în 26 de ani de această „ordine” făcută de Alexandr Grigorevici”.

Astfel, Diacov a venit cu soluții pentru a împăca taberele beligerante.

„Cred că este o singură ieșire din situație. Este nevoie de a semna un acord între tabere. Opoziționerul Valeri Țepkalo să fie numit premier, iar Svetlana Tihanoski – ministru. Trebuie de retras tehnica militară și „OMON”-ul din orașele pașnice din Belarus”, a conchis „pacificatorul” Diacov.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


i. potcoavă 13.08.2020 11:56

Mai primitvă soluție/rezoluție decât aceasta nu există... Totul se reduce la acceptarea la ”treucă”...

Pazea 13.08.2020 12:39

Doamne păzește de democrați marca Diacov etc...de democrați,altfel spus,fabricați in epoca postsovietica!Chiar și Soljenitin spunea într-un interviu,că comuniștii de epoca data au devenit "democrați" peste noapte.Sau cum mai spunea un alt cunoscător de acest soi de democrați: foștii ideologi comuniști au vrut să devină mai americani că americanii,sub umbrele democrate. Mult succes moldovenilor în a putea innota in aceasta Mare de confuzii ideologice manipulatoare!

Tarnacop 13.08.2020 12:39

Cancerul politicii din RM, D.Diakov trebue tras la raspundere penala si supus obstructiei obstesti pentru DISCRIMINAREA notiunii de DEMOCRATIE.KGBistul gratos cu complicii sai a furat viitorul Moldovei.

Radu 13.08.2020 12:58

Acest agent kgb, care a calarit Parlamentul de 3 decenii, sa fie dat in judecata pentru inalta tradare. Nu ne trebuie morala cozilor de topor.

lui Driakov 13.08.2020 15:12

”... iar Svetlana Tihanoski – ministru” ? Mult nu ai gândit, dar ai ”pochit-o” bine ! Asta arată nivelul de gândire, mai bine-zis, kurvie, sculă kgb-ista. N.B. Ea practic are 80%, iar Luka - 10-12%!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

18.09.2020 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // E posibilă refacerea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md