09:39:02 03.12.2020
 
Stiri

OPINIE // „Aș putea să-ți aduc o sumedenie de DOVEZI incontestabile că Igor Dodon te-a folosit la alegerile din 2016, și-a șters picioarele de tine și de familia ta... Nu poți să-ți dai votul lui Iuda și să trăiești ca în sânul lui Dumnezeu”

Actualitate 27.10.2020 12:40 Vizualizări1504 Autor: Ziarul National
OPINIE // „Aș putea să-ți aduc o sumedenie de DOVEZI incontestabile că Igor Dodon te-a folosit la alegerile din 2016, și-a șters picioarele de tine și de familia ta... Nu poți să-ți dai votul lui Iuda și să trăiești ca în sânul lui Dumnezeu”


„Știu că ai fost mereu nedreptățit, umilit și călcat în picioare de mincinoșii de la putere, dar înțelege măcar în anul 2020, că nu poți să-ți dai votul lui Iuda-Dodon și să trăiești ca în sânul lui Dumnezeu. Când tu te zvârcolești de foame împreună cu familia disperată, președintele tău se lăfăiește la vila de la Condrița în cel mai mare lux și cheltuiește din buget în fiecare zi câte o sută de mii de lei”, scrie pe pagina sa de Facebook deputatul primului Parlament și semnatar al Declarației de Independență, Alecu Reniță.

Potrivit lui Reniță, când unii copii continuă să meargă flămânzi și desculți la școală, „Igor Dodon cu odraslele sale petrece al doisprezecelea concediu într-un an, în țări exotice, pe malul mării, aruncând câte 20 de mii de euro pentru o noapte la hotel”.

„Când peste 600 de mii de pensionari nu au un leu pentru medicamente și mor în chinuri, președintele aruncă sute de milioane pentru întreținerea slugilor sale din instituțiile de stat și a serviciilor străine cuibărite în instituția prezidențială.

Aș putea să-ți aduc o sumedenie de dovezi incontestabile, dar le ai și tu destule, că Igor Dodon te-a folosit la alegerile din 2016, și-a șters picioarele de tine și de familia ta, a scuipat în milioane de oameni necăjiți și părăsiți, a dus R. Moldova la sapă de lemn, furând-o neîntrerupt cu banda lui de tâlhari și criminali.

Multe ar fi de spus și de înțeles, dacă ai ieși din murdăria minciunilor dodoniste și ai refuza să te închini capului mafiei și bandiților din R. Moldova. Reține și transmite alegătorilor înșelați ca și tine o lecție foarte simplă și pe înțelesul tuturor: ce alegi – aceea culegi”, avertizează Alecu Reniță.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md