23:17:41 01.12.2020
 
Stiri

Octavian Țîcu, despre cele CINCI ANGAJAMENTE ale sale în funcția de președinte al R. Moldova

Actualitate 27.10.2020 11:29 Vizualizări374 Autor: Ziarul National
Octavian Țîcu, despre cele CINCI ANGAJAMENTE ale sale în funcția de președinte al R. Moldova


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de președinte, Octavian Țîcu, anunță cinci angajamente esențiale pe care promite să le îndeplinească, dacă va ajunge șef al statului.

În primul rând, candidatul unionist promite să dizolve Parlamentului R. Moldova, deoarece acesta nu mai reprezintă votul exprimat de cetățeni la 24 februarie 2019. „Avem nevoie de un Parlament integru, fără deputați corupți, care să reprezinte aspirațiile românești și europene ale cetățenilor noștri”.

Al doilea angajament al lui Țîcu ține de scoaterea R. Moldova din izolarea internațională: „Datorită politicii nesăbuite a lui Igor Dodon și a guvernării PSRM-PD, R. Moldova este izolată internațional, fără susținerea României și a partenerilor occidentali. Vom repara acest lucru prin apropierea de România, redresarea relațiilor cu Ucraina și restabilirea încrederii din partea Uniunii Europene și Statelor Unite”.

Unificarea infrastructurii (terestră, feroviară, energetică, digital și de comunicații) cu România este cel de-al treilea angajament al candidatului unionist: „Este calea cea mai rapidă de acces spre Uniunea Europeană”.

„Racordarea la sistemul educațional românesc prin adoptarea curriculei comune de la școala primară până la nivel de doctorat, inclusiv preluarea standardelor academice din România este cel de-al patrulea angajament”, a precizat Octavian Țîcu.

Armonizarea sistemului de securitate, ordine publică și apărare cu cel din România și cel euro-atlantic reprezintă cel de-al cincilea angajament al candidatului unionist la prezidențiale. „Fără securitate nu poate exista prosperitate”, a conchis candidatul PUN.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md