06:12:00 24.04.2024
Stiri

O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Chișinău: O companie aeriană din Georgia va opera zboruri către și dinspre Tbilisi

Actualitate 21.02.2024 15:33 Vizualizări2211 Autor: Ziarul National
O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Chișinău: O companie aeriană din Georgia va opera zboruri către și dinspre Tbilisi AIC


Un avion al companiei aeriene „Georgian Wings” din Georgia a aterizat miercuri, 21 februarie, pe Aeroportul Internațional Chișinău (AIC).

Astfel, compania georgiană a demarat operarea curselor Tbilisi - Chișinău și Chișinău - Tbilisi, cu o frecvență bisăptămânală.

Aeronava „Georgian Wings” a fost întâmpinată, tradițional, cu jeturi de apă direct pe pistă, iar reprezentanții companiei - cu pâine și sare de către administrația Aeroportulului Internațional Chișinău.Compania va opera câte două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, cursele fiind deservite de aeronave de tip Boeing 737.

„Dacă ai planuri de vacanță sau îți dorești un city-break memorabil, Tbilisi este orașul care te va surprinde cu siguranță. Peisajele superbe, monumentele istorice impresionante, mâncarea delicioasă, vinurile excelente și oamenii ospitalieri sunt doar câteva dintre motivele pentru care capitala Georgiei merită să fie vizitată, orașul Tbilisi fiind inclus în clasamentul orașelor pe care toată lumea ar trebui să le vadă cel puțin o dată în viață. Dacă încă nu ai călcat pe tărâmuri georgiene, poți ajunge foarte rapid în Tbilisi prin alegerea unui zbor, direct de pe Aeroportul Chișinău”, este invitația lansată de administrația aeroportului din capitala R. Moldova.

Biletele pot fi rezervate AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md