12:47:34 03.10.2023
Stiri

O Misiune OLAF se află în R. Moldova pentru a investigaa cazurile de fraudă și de corupție ce implică fonduri ale Uniunii Europene: Tutun, alcool și metal

Actualitate 28.09.2022 16:14 Vizualizări1293 Autor: Ziarul National
O Misiune OLAF se află în R. Moldova pentru a investigaa cazurile de fraudă și de corupție ce implică fonduri ale Uniunii Europene: Tutun, alcool și metal


O Misiune a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) se află în Republica Moldova pentru a investiga, până pe 6 octombrie curent, acte și fapte de fraudă și de corupție care implică fonduri ale Uniunii Europene.

Misiunea a avut deja o ședință de lucru cu reprezentanți din conducerea Serviciului Vamal, dar și cu angajatul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Vitalie Roșior, iar pe perioada aflării în Republica Moldova va merge la mai mulți agenți economici rezidenți.

În cadrul ședinței organizate la Serviciul Vamal, părțile au abordat principalele obiective urmărite de către misiune pe perioada aflării în Republica Moldova și suportul care poate fi acordat de către autorități pentru atingerea obiectivelor propuse.

Menționăm că o delegație a Serviciului Vamal a mers, în luna iunie curent, la sediul OLAF pentru schimb de date și informații în domeniul traficului ilicit cu produse de tutungerie și produse alcoolice. Totodată, Serviciul Vamal, a solicitat suportul extern al partenerilor în investigarea acțiunilor de transportare ilegală a deșeurilor metalice și combaterea acestui fenomen.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md