13:56:20 25.09.2023
Stiri

„Nu stați la balcoane, că muriți de foame”. Șor vrea cât mai mulți locuitori ai CAPITALEI la protestul programat pe 25 septembrie

Actualitate 22.09.2022 15:30 Vizualizări919 Autor: Ziarul National
„Nu stați la balcoane, că muriți de foame”. Șor vrea cât mai mulți locuitori ai CAPITALEI la protestul programat pe 25 septembrie


„Nu stați la balcoane, că muriți de foame”. Șor vrea cât mai mulți locuitori ai CAPITALEI la protestul programat pe 25 septembrie

„Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”. Acesta este îndemnul liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, pentru locuitorii Chișinăului, pe care îi cheamă duminică, 25 septembrie, la un nou protest amplu față de actuala guvernare, care va avea loc la Președinție, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii parlamentare.

În context, Ilan Șor îi avertizează pe chișinăuieni că ei sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit „de pe urma crizelor provocate de actuala guvernare”.

„Mă adresez în special dumneavoastră, deoarece trebuie să fiți conștienți de faptul că principala lovitură a crizei, provocată de incompetenții de la guvernare, va cădea în primul rând pe umerii voștri. Nu aveți posibilitatea să treceți la încălzirea cu sobe. Nu aveți gospodărie, nu aveți animale pentru hrană. Sunteți locuitorii unui oraș cu aproape un milion de oameni și principalii ostatici ai actualei guvernări. Nu puteți sta liniștiți și aștepta facturile pentru gaz și electricitate. Nu puteți urmări cu nepăsare cum mor de frig pensionarii noștri, în speranța că totul se va rezolva”, a transmis Ilan Șor, într-o înregistrare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul Partidului „ȘOR” dă asigurări că problema facturilor mari, dar și celelalte probleme nu vor fi rezolvate. Singura soluție, în opinia lui, este demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate, iar pentru a obține astea trebuie ca toată lumea să iasă în stradă și să-și apere drepturile.

„Nu, dragii mei chișinăuieni, nu se va rezolva nimic nici de către actuala putere, nici de la sine. Trebuie să înțelegeți că soarta dumneavoastră este în mâinile voastre. Pentru a trece cu bine de iarna care vine, trebuie să vă alăturați luptei noastre cu regimul PAS și al Maiei Sandu. Gândiți-vă la voi, la părinții, bunicii și copiii voștri. Gândiți-vă că ar trebui să renunțați la multe, să nu faceți cumpărături, să economisiți, pentru ca așa-zișii lideri să se îngrașe, în scaunele lor calde, și să-și satisfacă toate poftele. Duminică, 25 septembrie, ora 15:00, veniți la Președinție, cereți, luptați pentru viața dumneavoastră și pentru un viitor prosper, demult așteptat. Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”, a mai declarat Ilan Șor.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md