17:59:09 03.10.2023
Stiri

Netflix a început oficial să reprime abonații din întreaga lume care și-au împărtășit gratuit conturile cu alți utilizatori

Actualitate 06.06.2023 15:13 Vizualizări1276 Autor: Ziarul National
Netflix a început oficial să reprime abonații din întreaga lume care și-au împărtășit gratuit conturile cu alți utilizatori Shutterstock


Netflix a început oficial să reprime abonații din SUA și din întreaga lume care și-au împărtășit gratuit conturile cu alți utilizatori pe popularul serviciu de streaming video.

Compania a emis recent un anunț prin care informează că închide „Update on Sharing”, ce include acum peste 100 de țări din întreaga lume.

Prietenii, familia și chiar acei foști parteneri care s-au descărcat gratuit de pe un cont Netflix, uneori de ani de zile, vor trebui acum să plătească pentru a continua să folosească serviciile de streaming.

Anunțul a fost extins la clienții din 103 țări și teritorii, inclusiv Marea Britanie, Franța, Germania, Australia, Singapore, Mexic și Brazilia.

Din păcate, pentru abonamentele achiziționate ca parte a unui pachet sau facturate printr-un partener Netflix, aceste opțiuni vor fi indisponibile.

Pentru deținătorii de conturi principali care nu au idee dacă cineva din afara casei le-a folosit contul Netflix, compania le-a reamintit utilizatorilor că pot verifica „Setări” pentru a vedea toate dispozitivele conectate la cont.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md