05:38:05 16.07.2024
Stiri

Moldindconbank și Visa îți oferă ȘANSA UNICĂ să câștigi un APARTAMENT în Chișinău. Ce trebuie să faci și ce alte PREMII sunt puse în joc

Actualitate 18.12.2023 16:40 Vizualizări2561 Autor: Ziarul National
Moldindconbank și Visa îți oferă ȘANSA UNICĂ să câștigi un APARTAMENT în Chișinău. Ce trebuie să faci și ce alte PREMII sunt puse în joc


Moldindconbank și Visa lansează cea mai tare promoție „Realizează-ți visul”! Acum, ai o șansă unică de a câștiga un apartament în Chișinău, dar și multe alte premii utile pentru locuință.

În perioada 18 decembrie 2023 – 18 aprilie 2024, fiecare tranzacție de minim 500 de lei cu un card Visa de la Moldindconbank poate fi norocoasă. Ține ritmul cu noi, plătește cumpărăturile și serviciile cu cardul tău Visa în țară sau străinătate și unul dintre darurile oferite poate fi al tău.

La fiecare două luni, vor fi trase la sorți premiile intermediare: soundbaruri puternice și versatile, aspiratoare și fierbătoare. Totodată, efectuând cumpărături la magazinul Jysk, clienții Moldindconbank pot obține unul dintre cele 300 de premii speciale - vouchere la Jysk, în sumă de 500 lei fiecare. Iar la final de promoție va fi extras premiul mare – un apartament cu o cameră în municipiul Chișinău.

Vestea superbă este că poți câștiga la fiecare etapă a promoției și să intri în tombolă pentru locuința visurilor tale.

Ai făcut o plată cu cardul Visa de cel puțin 500 de lei? Nu te opri aici, pentru că mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de a deveni proprietarul unuia dintre darurile oferite cu drag de către Moldindconbank și Visa.

Cardul Visa de la Moldindconbank îți lipsește din portofel? Vino la orice sucursală a băncii, deschide unul din paleta propusă: Classic, Gold sau Platinum, efectuează plăți cu el și intră în promoție.

Pentru mai multe detalii, accesează Regulamentul campaniei „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank”.

Moldindconbank – mereu alături!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md