16:00:17 25.06.2024
Stiri

Moldindconbank organizează a treia ediție a miniturneului de fotbal feminin caritabil

Actualitate 11.03.2024 14:28 Vizualizări3536 Autor: Ziarul National
Moldindconbank organizează a treia ediție a miniturneului de fotbal feminin caritabil


Patru echipe de femei de succes se vor întâlni într-un duel caritabil în cadrul miniturneului de fotbal, organizat de Pudra Card de la Moldindconbank, în parteneriat cu International Women’s Club, Federația Moldovenească de Fotbal și Mastercard. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 martie, începând cu orele 11:00, pe stadionul Federației Moldovenești de Fotbal din parcul „La Izvor”.

În urma acestui eveniment plin de eleganță, caracter și spirit de competiție, organizatorii își propun să adune fonduri destinate pentru patru femei, care au avut de înfruntat violența domestică, fizică și financiară. În pofida greutăților, aceste femei sunt suficient de puternice ca să își facă planuri, care să le ofere independență, inclusiv financiară în viitor. Cu suportul Moldindconbank și al partenerilor săi, beneficiarii urmează să-și lanseze propriile afaceri. Start-upurile vizează diverse domenii: de la dezvoltarea unei mici afaceri în agricultură și până la deschiderea unui atelier pentru crearea ținutelor de seară, cum ar fi „little black dress”.

Pe teren vor ieși echipele angajatelor Moldindconbank, clientelor Premium, vedetelor și jurnalistelor, pasionate de fotbal, energice și dornice de a-și demonstra abilitățile sportive.

Atmosfera plăcută a evenimentului va fi completată de către interpreta Gloria Gorceag și dansatorii de la Black&White.

Pudra Card te invită să susții din tribune miniturneul caritabil și prin participarea ta să ajuți patru femei, care nu se lasă depășite de situație. Intrare liberă!

Partenerii evenimentului: rețeaua de fitness cluburi „Aquaterra”,salonul exclusiv de parfumuri și cosmetică „Enigma”, magazinul de îmbrăcăminte „Montesor”, SPA-salonul exclusiv „Royal Thay”, distribuitorul oficial de capsule și aparate de cafea în Moldova și România „The Coffy Way”.

Moldindconbankmereu alături!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md