11:30:15 04.12.2023
Stiri

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, următorul pe lista REMANIERILOR guvernamentale? Igor Grosu: „Recunosc, este loc de mai bine în domeniul economic. Analizăm…”

Actualitate 23.09.2022 12:11 Vizualizări1057 Autor: Ziarul National
Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, următorul pe lista REMANIERILOR guvernamentale? Igor Grosu: „Recunosc, este loc de mai bine în domeniul economic. Analizăm…”


Președintele Parlamentului, Igor Grosu, nu exclude că ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, ar putea fi următorul membru al Guvernului Gavrilița demis. Șirul remanierilor guvernamentale urmează să se producă în perioada imediat următoare, a declarat liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni de la Tv8.

Potrivit lui Grosu, criticile la adresa ministrului responsabil de politicile economice, inclusiv cele formulate de prim-ministra Natalia Gavrilița, nu au fost trecute cu vederea în cadrul partidul de guvernământ. „Analizăm... Nu ascundem acest lucru. În momentul potrivit o să fie făcut anunțul”, a precizat Igor Grosu.

Liderul PAS a mai adăugat că sunt înlocuitori, însă „astfel de schimbări nu pot fi operate detașându-te de procesele care au loc în paralel sau în zonă, ca să nu fie afectate procesele”.

„Noi analizăm toate lucrurile, recunoaștem că este loc de mai bine în domeniul economic. S-a început cu domeniul investițional - Agenția de Investiții. O să ajungem și la alte instituții”, a punctat politicianul.

Igor Grosu a mai spus că anunțurile privind remanierile vor fi făcute la „momentul potrivit”.

De asemenea, oficialul a declarat că nu e de acord cu criticile în adresa ministrului de Interne, Ana Revenco, și la adresa ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionle, Andrei Spînu, care au în gestiune domenii foarte complicate, mai ales în această perioadă.

Președintele PAS a precizat că în partid se discută mult până se ia orice decizie și asemenea lucruri nu se întâmplă spontan.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md