05:56:33 16.07.2024
Stiri

Magia de Crăciun revine: A.S.I.C.S. a pregătit CADOURI dulci pentru copii din toată R. Moldova, în schimbul unui desen. „Vrem să îi motivăm pe micuți să fie CREATIVI și să se bucure de cele mai frumoase sărbători ale anului”

Actualitate 15.12.2023 15:28 Vizualizări2337 Autor: Ziarul National
Magia de Crăciun revine: A.S.I.C.S. a pregătit CADOURI dulci pentru copii din toată R. Moldova, în schimbul unui desen. „Vrem să îi motivăm pe micuți să fie CREATIVI și să se bucure de cele mai frumoase sărbători ale anului”


Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) continuă tradiția începută anul trecut și e gata să ofere și în acest an cadouri dulci copiilor din toată R. Moldova!

Din 15 decembrie dăm startul campaniei „Magia de Crăciun, ediția II”. Pentru a primi darul, părinții micuților pot transmite desenul tematic, despre „Magia de Crăciun” pe pagina de Facebook a Asociației, până în data de 7 ianuarie 2024, spun reprezentanții A.S.I.C.S. Iar cadoul dulce din partea Asociației A.S.I.C.S. va fi livrat direct acasă. Va avea de câștigat fiecare participant la promoție și fiecare copil va primi un cadou, în schimbul desenului!

„Am fost impresionați de numărul mare de copii, care ne-au transmis desene anul trecut și ne așteptăm să vedem și acum cât mai multe desene, să îi motivăm pe micuți să fie creativi și să se bucure din plin de cele mai frumoase sărbători ale anului”, a declarat directorul Asociației A.S.I.C.S., Victoria Kriukova.

Ca și anul trecut, Asociația planifică să ofere și cadouri dulci copiilor care de Crăciun și Revelion vor veni cu părinții la bradul din centrul Capitalei.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă din 2022-2023, Asociația A.S.I.C.S. i-a bucurat pe 10 000 de copii din toată țara cu daruri dulci.

Mai multe detalii despre concurs găsiți în Regulament.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md