03:28:04 09.05.2021
 
Stiri

Locuitorii a ȘAPTE sate din R. Moldova ar putea beneficia de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale

Actualitate 31.03.2021 12:07 Vizualizări707 Autor: Ziarul National
Locuitorii a ȘAPTE sate din R. Moldova ar putea beneficia de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale


Locuitorii din șapte sate și comune ale R. Moldova beneficiază în prezent de compensarea diferenței de tarife la energia electrică și la gazele naturale, iar deputații se pregătesc să extindă aceste beneficii și pentru alte șapte localități.

Astfel, de compensări ar urma să beneficieze locuitorii satelor Chircăiești, Valea Verde, Plopi Știubei din raionul Căușeni, precum și Gura Bâcului, Hârbovăt, Calfa și Roșcani din raionul Anenii Noi.

Actualmente, de această facilitate beneficiază locuitorii din Cocieri, Coșnița, Dorotcaia, Molovata Nouă și Pârâta din raionul Dubăsari, Copanca din raionul Căușeni și ai satului Varnița din raionul Anenii Noi.

Solicitarea de modificare a legislației vine ca urmare a adresărilor administrației și populației din localitățile care se află în Zona de Securitate și reprezintă o modalitate de susținere de către Guvern a tuturor familiilor care sunt intimidate de către așa-numitele autorități separatiste din Transnistria.

Proiectul respectiv a fost avizat de către Comisia economie, buget și finanțe și va fi dezbătut în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

04.05.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la presa liberă l...

30.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Covidul politic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md