08:28:34 02.10.2023
Stiri

Irina Rimes, declarații neașteptate: „Nu exclud nicio căsătorie, nu exclud nicio sarcină”

Actualitate 31.05.2023 15:14 Vizualizări2253 Autor: Ziarul National
Irina Rimes, declarații neașteptate: „Nu exclud nicio căsătorie, nu exclud nicio sarcină” Instagram


Irina Rimes, interpreta originară din R. Moldova cu o carieră frumoasă în România, nu s-a temut niciodată să vorbească despre momentele delicate din viața ei, iar de-a lungul timpului a recunoscut că a făcut multe sacrificii de dragul carierei. Acum, însă, ea traversează o perioadă frumoasă pe toate planurile și spune că nu se teme de angajamente.

Cântăreața a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu David Goldcher, iubitul ei și a mărturisit că este deschisă în fața unei căsătorii.

Întrebată ce înseamnă căsătoria pentru ea, cântăreața, care a trecut printr-un divorț, a mărturisit: „Nu am păreri bătute în cuie și, în general, sunt o persoană foarte flexibilă. Încerc să înțeleg partenerul și să respect ce își dorește de la relație. Căsătoria pentru mine, în momentul ăsta, este doar o petrecere mișto pe care pot să o dai la un moment dat, atunci când ai timp să organizezi o celebrare a dragostei împreună cu prietenii și familia. În rest, dacă celebrezi dragostea în fiecare zi cu partenerul tău, nu este obligatoriu să te căsătorești, iar noi trăim cumva într-o celebrare d-asta continuă. Prețuim foarte mult prezentul și cum suntem acum”, a spus ea, continuând: „Nu am nicio reținere, nu am nicio obligație, nu am nicio temere, toate pentru că nu am niciun angajament. Căsătoria nu înseamnă să mă angajez într-o relație pentru toată viața, la fel cum angajamentul acesta n-ar trebui să fie condiționat de o căsătorie. Nu îmi tratez relațiile cu precauție, sunt doar atentă la ce mă face să mă simt bine și la cum se simte și cel de lângă mine, ca să ne fie bine împreună și să existe armonie”.

De asemenea, artista a dezvăluit că nu se teme de nimic, nici de căsătorie, nici de sarcină. „Când vom avea timp să ne ocupăm de asta, probabil ne vom gândi. Nu exclud nicio căsătorie, nu exclud nicio sarcină. În general, nu exclud nimic în viața asta, pentru că am învățat că natura omului este schimbătoare. Mă bucur foarte mult de prezent, de călătoriile noastre, de muzica pe care o facem împreună și de relația armonioasă pe care o avem”, a mai spus ea, citată de Pro FM.

În ceea ce privește relația pe care o are acum, artista a mărturisit că iubirea pe care o trăiește acum este altfel: „Cred că am întâlnit iubirea matură de data asta, aceea care poate să treacă peste orice obstacol pentru că este mult mai deșteaptă și mai pregătită. În plus, cred că iubirea matură are mai multe nuanțe, sunt mai multe tipuri de sentimente acolo, sentimente care mențin o relație sănătoasă”.

Irina Rimes are o relație cu un tânăr francez

Cel care i-a furat inima Irinei Rimes se numește David Goldcher, face muzică, ba chiar a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri. Este foarte îndrăgostit de solistă, ba chiar a invitat-o să se mute în țara lui natală pentru a locui împreună.

„Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a transmis Irina Rimes. Artista conversează în franceză și engleză cu iubitul ei.

Despre bărbatul la brațul căruia se afișează, Irina a povestit în podcastul lui Damian Drăghici: „Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

25.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Alegerile locale, mi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md