04:23:23 12.08.2020
 
Stiri

Ilan Șor îi răspunde premierului Ion Chicu: „Dacă mai rămân la guvernare Chicu și Dodon, n-o să putem merge nu doar în Italia... O să fim ca o zonă de LEPROȘI. Apucă-te de lucru... Cel puțin, strânge-ți hârțoagele și dezinfectează locul”

Actualitate 13.07.2020 14:38 Vizualizări1570 Autor: Ziarul National
Ilan Șor îi răspunde premierului Ion Chicu: „Dacă mai rămân la guvernare Chicu și Dodon, n-o să putem merge nu doar în Italia... O să fim ca o zonă de LEPROȘI. Apucă-te de lucru... Cel puțin, strânge-ți hârțoagele și dezinfectează locul” Facebook/Ilan Shor


Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a venit cu o replică la adresa premierului Ion Chicu, după ce oficialul i-a avertizat pe moldoveni să nu mai meargă la „OrheiLand”, deoarece nu vor putea pleca în Italia sau alte state din Europa.

Potrivit lui Șor, premierul Ion Chicu ar trebui să țină minte că tăcerea e de aur și să nu se facă de râs. Așa a comentat liderul Partidului „ȘOR” îndemnul premierului către cetățeni ca să nu viziteze parcul de distracții „OrheiLand”.

„E mai bine să nu te scuzi, decât să dai o explicaţie proastă”, spunea George Washington. Sau, cum se mai spune în popor, „tăcerea e de aur”. Chicu ar trebui să se conducă de înțelepciunea populară ca să nu se facă de râs. „OrheiLand” e de vină și pentru transportul public din Chișinău plin până la refuz în orele de vârf? Sau pentru parcurile și Piața Centrală îmbâcsite cu oameni și unde nu este respectată nicio măsură de protecție?

„OrheiLand e de vină că viitoarea laureată a „Gloriei Muncii” și Guvernul Dodon nu au asigurat Moldova cu teste suficiente, nu au pregătit spitalele și medicii pentru pandemia care „s-a abătut pe neașteptate”, după ce a făcut ravagii în jumătate de Europă?”, întreabă Șor într-o postare pe Facebook.

Totodată, Șor l-a îndemnat pe Ion Chicu să nu caute pe cine să dea vina, dar să lucreze pentru cetățeni. „Dacă mai rămân la guvernare Chicu și Dodon, n-o să putem merge nu doar în Italia, dar o să ne închidă hotarele toate statele. O să fim ca o zonă de leproși. Chicu, tu știi foarte bine că nu poți să te ții la nesfârșit de pantalonii lui Dodon. Apucă-te de lucru măcar în timpul care ți-a rămas. Cel puțin strânge-ți hârțoagele și dezinfectează locul, ca următorul guvern să nu piardă timpul și cu asta.

Amintim că poliția a interzis activitatea „OrheiLand”, făcând trimitere la o hotărâre a Comisiei Naționale Excepționale de Sănătate Publică. Conducerea parcului de distracții afirmă că a luat măsuri antiepidemiologice, iar vizitatorii au fost asigurați cu măști. De asemenea, toate toboganele și zonele de distracție erau dezinfectate, iar angajații parcului asigurau respectarea distanței sociale. Partidul „ȘOR” a calificat decizia drept politică.

Locuitorii municipiului și raionului Orhei au cerut duminică din nou deschiderea parcului, în cadrul unei acțiuni masive de protest. Ei au adoptat o declarație în care au exprimat vot de neîncredere guvernării, în frunte cu Igor Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md