03:20:49 11.04.2021
 
Stiri

„HiSky” lansează curse regulate din Chișinău spre NOUĂ destinații din Europa și Asia. Prețul biletelor pornesc de la 39 de euro

Actualitate 03.03.2021 12:59 Vizualizări1180 Autor: Ziarul National
„HiSky” lansează curse regulate din Chișinău spre NOUĂ destinații din Europa și Asia. Prețul biletelor pornesc de la 39 de euro


Compania aeriană „HiSky” anunță relansarea curselor regulate de pe Aeroportul Internațional Chișinău. „HiSky” va opera zboruri către nouă destinații din Europa și Asia: Londra, Dublin, Istanbul, Lisabona, Frankfurt, Paris, Tel Aviv, Moscova și Sankt Petersburg.

Prețurile încep de la numai 39 de euro și sunt deja disponibile pe www.hisky.md și la agențiile partenere. Operarea curselor regulate „HiSky” va începe pe data de 26 aprilie, după cum urmează:

Chișinău – Istanbul – de la 39 euro (din 26 aprilie)

Chișinău – Moscova – de la 44 euro (din 26 aprilie)

Chișinău – Londra – de la 49 euro (din 27 aprilie)

Chișinău – Tel Aviv – de la 69 euro (din 28 aprilie)

Chișinău – Paris – de la 59 euro (din 28 aprilie)

Chișinău – Dublin – de la 74 euro (din 28 aprilie)

Chișinău – Sankt Petersburg – de la 44 euro (din 29 aprilie)

Chișinău – Lisabona – de la 96 euro (din 29 aprilie)

Chișinău – Frankfurt – de la 49 euro (din 1 mai)

Directorul general al companiei, Iulian Scorpan, afirmă că „HiSky” va opera și curse charter. „Mă bucur să constat un număr mare de agenții care ne caută și vor să le devenim parteneri. Asta înseamnă că cererea turiștilor se orientează spre alternative noi. Pasagerii vor o altă abordare în ceea ce privește zborul cu avionul, mai multă siguranță și confort”, a precizat Iulian Scorpan.

La rândul său, directorul general adjunct, Victor Sula, atrage atenția că restricțiile pandemice nu au sistat zborurile, iar cerințele epidemic-sanitare față de pasageri sunt simple și firești.

„În 2021 vom continua să vedem ecourile Pandemiei, dar ne bucură faptul că, în mare, există un consens internațional ca zborurile avia să nu fie sistate. Evident, pasagerii trebuie să respecte anumite reguli de călătorie dar societatea s-a obișnuit cu majoritatea dintre ele. Avem semnale și motive să credem că în 2021 vacanțele și călătoriile vor redeveni un mod de viață al celor amatori de ducă”, a declarat Victor Sula.

Amintim că pe 21 februarie, 2021, „HiSky” a anunțat și două curse regulate de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj: Dublin și Lisabona.

„HiSky” a fost certificată ca operator aerian moldovenesc în luna ianuarie, curent (AOC-ul cu numărul MD-025) și ca operator aerian european – în decembrie, 2020 (AOC-ul cu numărul RO-074). „HiSky” pune la dispoziția pasagerilor bilete din Cluj, Iași și Chișinău și operează zboruri regulate și charter spre spre mai multe destinații importante din Europa, Asia și Africa. Serviciile sau orice alte informații despre „HiSky” pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md