03:23:09 11.04.2021
 
Stiri

VIDEO // Greaceanîi a preluat INIȚIATIVA și-i convoacă de câte ori vrea pe membrii GUVERNULUI. Premierul interimar Ciocoi RAPORTEAZĂ: „Sunt determinate resursele pentru achiziționarea a 1 000 000 de doze de vaccin”

Actualitate 05.03.2021 11:42 Vizualizări1587 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // Greaceanîi a preluat INIȚIATIVA și-i convoacă de câte ori vrea pe membrii GUVERNULUI. Premierul interimar Ciocoi RAPORTEAZĂ: „Sunt determinate resursele pentru achiziționarea a 1 000 000 de doze de vaccin”


Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a convocat și astăzi unii membri ai Guvernului în exercițiu, în frunte cu premierul interimar Aureliu Ciocoi. Ultimul a raportat că Executivul a identificat resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de circa 1 000 000 de doze de vaccin anti-COVID, fără a preciza despre ce producători este vorba.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, la ședința convocată de Zinaida Greceanîi au participat prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Tatiana Ivanicichina, secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc. La ședință a participat și fosta ministră a Sănătății, consiliera președintelui Parlamentului, Viorica Dumbrăveanu.

„Participanții au discutat acțiunile imediate ce urmează a fi întreprinse în vederea demarării achiziționării lotului de vaccin anticoronavirus. Premierul interimar Aureliu Ciocoi a informat că sunt determinate resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de circa 1 000 000 de doze de vaccin, iar în cel mai scurt timp vor demara procedurile ce se impun pentru procurarea acestora”, se arată în comunicatul citat.

Greceanîi a subliniat ă „este foarte important ca toate procedurile să fie finalizate cât mai rapid și cât mai curând să fie lansat procesul de vaccinare în masă a tuturor categoriilor de cetățeni”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md