20:37:47 24.09.2023
Stiri

FOTO // Surprize din partea „Avia Invest” pentru călătorii care trec prin Aeroportul Internațional Chișinău

Actualitate 10.01.2022 13:07 Vizualizări6324 Autor: Ziarul National
FOTO // Surprize din partea „Avia Invest” pentru călătorii care trec prin Aeroportul Internațional Chișinău


Sărbătorile de iarnă au culminat la Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) cu surprize pentru micii pasageri. Cu ocazia Crăciunului și a Revelionului, compania „Avia Invest” a decis să-i surprindă pe copii cu dulciuri, baloane și animatori costumați în personajele mult îndrăgite din desene animate.

În pofida condițiilor restrictive impuse de pandemie, administrația „Avia Invest” păstrează obiceiul de a transmite emoții frumoase și a bucura pasagerii cu ocazia sărbătorilor, cu decoruri desprinse din poveste și surprize, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Călătorii au apreciat acest gest, care le-a adus buna dispoziție și zâmbete micuților. Totodată, pasagerii au menționat că sunt fascinați și de Pomul de Crăciun din interiorul AIC și decorațiunile de sărbătoare.

De la mic la mare, pasagerii au făcut poze cu animatorii costumați și au împărtășit bucuria de a reveni acasă și a petrece sărbătorile alături de cei dragi.

Celebrarea sărbătorilor de iarnă a devenit deja o tradiție frumoasă pentru compania „Avia Invest”, creând de fiecare dată o atmosferă feerică pentru toți călătorii.

AIC s-a dezvoltat continuu în ultimii ani, și este considerat în prezent unul dintre cele mai moderne din spațiul CSI. Aerogara a fost renovată capital și s-a extins substanțial, iar pasagerii au parte de condiții la cele mai înalte standarde de calitate, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și a deservirii. De asemenea, a fost construită o nouă pistă pentru decolare-aterizare, astfel încât să fie posibile zborurile fără întreruperi în timp ce sunt efectuate lucrări de renovare la pista de bază.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md