20:35:07 05.03.2021
 
Stiri

FOTO // Încă un sat din raionul Orhei are ILUMINAT stradal modern, datorită unui amplu proiect al Partidului „ȘOR”

Actualitate 22.01.2021 12:06 Vizualizări634 Autor: Ziarul National
FOTO // Încă un sat din raionul Orhei are ILUMINAT stradal modern, datorită unui amplu proiect al Partidului „ȘOR”


„Încă un sat din Orhei a ieșit din beznă. La începutul lunii ianuarie, lumina a ajuns și pe străzile din Hâjdieni, sat din componența comunei Berezlogi, datorită eforturilor echipei Partidului „ȘOR”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii parlamentare. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a promis, în cadrul evenimentului de inaugurare a iluminatului stradal, că echipa sa va continua să modernizeze localitatea.

La Hâjdieni au fost modernizate două transformatoare electrice și instalată o rețea electrică de șapte kilometri, cu aproape 210 corpuri de iluminat de tip LED. Sătenii au fost felicitați personal de inițiatorul proiectului iluminatului stradal în peste 100 de localități din țară.

„Vom dezvolta mai multe proiecte de infrastructură și vom realiza promisiunile. Vă asigur că vă veți mândri cu satul, comuna, raionul dvs., și cu țara noastră. Ne așteaptă fapte mărețe. Până alții pălăvrăgesc, povestind basme despre politica mare, noi cu echipa construim Moldova”, a menționat Șor.

La eveniment au participat mai mulți localnici, reprezentanți ai autorităților locale, raionale, deputați ai Partidului „ȘOR” și ai Platformei „Pentru Moldova”.

Pavel Ustețchi, primarul comunei Berezlogi, din care face parte satul Hâjdieni, le-a mulțumit cetățenilor și echipei Partidului „ȘOR” pentru susținere. „Mulțumesc pentru solidaritate. Lucrurile se schimbă la noi datorită Partidului „ȘOR”, iar acest proiect a fost așteptat cu nerăbdare de locuitorii satului”, a spus primarul.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că echipa lui Ilan Șor din fruntea raionului Orhei va susține în continuare toate proiectele în beneficiul cetățenilor. „Veți avea de câștigat cu primari din partea Partidului „ȘOR”, veți câștiga, în primul rând, dragostea și respectul lor. Multe alte lucruri frumoase urmează să facem împreună aici, la Hâjdieni”, a spus Țurcanu.

Deputatul Reghina Apostolova, a menționat că toate proiectele implementate din 2015 de Ilan Șor vor fi extinse în toată țara. „Aceste proiecte vor fi implementate inclusiv aici, în satul Hâjdieni”, a remarcat Apostolova.

Iar deputatul Igor Himici a accentuat că cetățenii așteaptă schimbări concrete, iar Partidul „ȘOR” este forța ce le poate înfăptui. „Oamenii așteaptă schimbări și decizii revoluționare. Partidul „ȘOR” a lucrat și va continua să muncească pentru cetățeni. Multe partide se limitează doar în a pălăvrăgi, iar noi urmărim un singur interes – cel al cetățenilor”, a spus Himici.

Locuitorii satului Hâjdieni au fost felicitați și de secretarul Platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu. Acesta a spus că la criticile oponenților politici, deputații din Platforma „Pentru Moldova” vor răspunde cu câte o faptă bună. „Partidul „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” au obținut pentru cetățeni din diferite raioane finanțarea din bugetul de stat a mai multor proiecte de infrastructură. Vom face tot posibilul ca Parlamentul să adopte legi bune”, a dat asigurări Sîrbu.

În 2020, Partidul „ȘOR” a realizat câteva zeci de proiecte de iluminat public stradal în satele cu primari aleși din partea formațiunii. Proiectul, care ajunge pe ultima sută de metri, urmărește să asigure cu iluminat stradal peste o sută de sate din țară, dintre care 74 sunt din raionul Orhei.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Vasile 22.01.2021 13:56

Intoarceti miliardul fueat si dati voie justitiei de sub ocupatie. Nu fiti ingeri ,u coarne!

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.03.2021 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // Calea constituțional...

01.03.2021 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce tac ambasadorii

26.02.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să așteptăm primăvar...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce credeți că trebuie să facă președintele Maia Sandu în continuare, după ce Curtea Constituțională i-a anulat decretul de nominalizare repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md