10:46:27 26.09.2020
 
Stiri

FOTO de colecție de la nunta maestrului Eugen Doga: Cum și-a cucerit soția cu care sărbătorește 58 de ani de căsnicie

Actualitate 11.08.2020 16:10 Vizualizări1321 Autor: Ziarul National
FOTO de colecție de la nunta maestrului Eugen Doga: Cum și-a cucerit soția cu care sărbătorește 58 de ani de căsnicie JC
Familia lui Eugen Doga


Maestrul Eugen Doga sărbătorește astăzi 58 de ani de căsătorie cu Doamna Sa, Natalia.

Fosta șefă a Direcției Cultură din cadrul Primăriei Chișinău, Ana Lucia Culev, susține că Eugen Doga și-a cunoscut viitoarea soție pe când făcea studii la Moscova.

„A invitat-o la o plimbare cu mopedul și de atunci „se plimbă” împreună prin viață. Ea a rămas atât de impresionată de el, că a dorit să-i cunoască mama și patria sa - satul Mocra din Transnistria. Au zburat spre Moldova și au decis să rămână împreună. La cât de inteleaptă e doamna Natalia, nici pe o clipă nu putea admite că nu va vorbi româna. S-a pus pe citit, privit tv, ascultat radio etc. și într-un an deja vorbea cu expresii literare, neologisme și terminologie muzicală”, povestește Ana Lucia Culev.Fosta funcționară a avut ocazia să-i surprindă și în momente haioase din viața soților Doga.

„Pe cât de serioși sunt cei doi, pe atât de haioși. Daca maestrul lucrează mai mult la pian, ea vine la el încetișor, cu fel de fel de bunătăți gastronomice. El o ceartă cam așa: Natașa, încetează cu bucatele, nu accept să devin un artist cu burtă!”, își amintește fosta șefă a Direcției Cultură, urându-i familiei Doga să fie mereu fericiți.

Menționăm că, anterior, Natalia Doga, originară din Rusia, a declarat într-un interviu că maestrul a cerut-o în căsătorie la numai trei zile după ce s-au cunoscut, iar una dintre condițiile pe care i le-a pus atunci era să învețe limba română.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


jul 13.08.2020 01:01

Maestrul E. Doga este o comoară mult prea prețioasă, cu care s-ar mândri orice popor, iar noi românii nu suntem preocupați să vlorificăm în interesul nostru genialitatea acestuia

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

21.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // CEC are probleme cu ...

18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md